Hygiënecode Slagerij digitaal en compleet

Iedere slagerij en kippenpoelier zijn verplicht hun Hygiënecode registraties vast te leggen. Met onze oplossing wordt dit proces gedigitaliseerd en krijgt u direct online inzicht. Samen met de KNS en NBPW hebben wij de hygiënecode compleet digitaal gemaakt en kunt u simpel alle registratie digitaal verwerken in de App van hygienecode Online. 
 

Online Hygiënecode Slagerij Handboek

Daarnaast heeft ons systeem een handboek die de HACCP regels bevat die van toepassing zijn op uw slagersbedrijf. Het geeft u een duidelijk overzicht van de regels waar u zich aan dient te houden. Geen risico nemen betekent dat u zorgeloos uw bedrijf kunt leiden.

Vernieuwing betekent bij ons verbetering. Net als u, proberen wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen. Daarom willen wij graag onze allernieuwste module bij u onder de aandacht brengen: de module allergenen. Hiermee bieden wij slagers en poeliersbedrijven de mogelijkheid om allergenen stickers te printen. Zelfs deurstickers zijn mogelijk. Een klant kijkt toch altijd waar hij/zij het beste terecht kan voor goede en betrouwbare producten.

Gratis online Hygiënecode slagerij proberen? 

Graag geven wij u meer informatie op maat voor uw slagerij over een complete digitale oplossing. Het hele systeem kan op maat worden geleverd, zodat het gebruiksgemak optimaal is. Hebt u vragen, stuurt u ons dan even een e-mail. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak. 076-7002347. 

Of maak gelijk een gratis proefaccount aan!

 

Korting op Hygiënecode Slagerij APP

Bent u Lid van de KNS of Poeliersbond? Dan is er voor u de leden korting. Samen met de branche organisties hebben we ervoor gezorgt dat de complete nieuwe hygiënecode Slagers- Poeliersbedrijf 2021 verwerkt zit in onze registratie-App. 

:1. Je kunt simpel door 6 vragen te beantwoorden een maatwerk hygiënecode
    aanmaken. 
2. Daarnaast zijn alle registratie uit de nieuwe hygienecode in de App simpel
    te gebruiken.
3. De complete hygiënecode kunt u simpel doorlezen en worden afkortingen
    of begrippen door een popup uitgelegd. 
4. De inhoudopgave staat erin zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. 
    Of door gebruik van de zoekfunctie.
5. Ook is er voor gekozen om de receptenmap van de KNS compleet digitaal
    in de App te verwerken. Deze kunt u ook uitprinten eventueel.

De modules in het Pakket:
Nieuwe hygiënecode Slagers- Poeliersbedrijf 2021
KNS receptenmap - 2 uursborging - Aangezuurd - Klachten - Ontvangst grondstoffen - Opslaan producten - Schoonmaakrooster - Verhitten / afkoelen
Thermometer kalibreren - Notities onderling - Direct vragen aan HCO
2 talen (Nederlands en Engels) - Werktaken ( voor het plannen van alle registratie) - E-mail alert