Hygienecode online - Hygienecode Slagerij

Slagerijsoftware of Poeliersoftware:

Hygiënecode voor Slagers- en Poeliersbedrijven:

Een HACCP hygiënecode maakt het administratieve werk voor bakkers en andere bedrijven een stuk eenvoudiger. Het werken volgens de HACCP-regels is sinds 1995 wettelijk verplicht voor alle bedrijven die te maken hebben met het bereiden van eet- en drinkwaren. Dit geldt dus niet alleen voor bakkerijen, slachterijen maar ook voor bedrijven in de horeca. We denken dan aan onder meer lunchrooms, catering enz. Ons bedrijf heeft een online instrument op de markt gebracht die u in staat stelt om alles te registeren zoals is vereist.

HACCP online hygiënecode systeem vanaf iedere werkplek

Voor de ondernemer is het vaak een lastige taak om te werken volgens de voor hun geldende HACCP hygiënecode. Met onze online HACCP software wordt het registeren, bijhouden en handhaven van deze regels een stuk eenvoudiger. Hierdoor kunt u de focus leggen op uw kernactiviteiten en wordt uw administratie een neventaak. Wij bieden u hét instrument dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering met handige HACCP software voor horeca, bakkerijen én slagerijen. Toepasbaar op uw iOS, Windows tablet, Android of Smartphone. Werken met dit systeem biedt het grootste gemak, want u hoeft niet altijd op kantoor te zijn. Hiermee kunt u werken vanaf iedere plek!

Hygiënecode online geeft u snel en duidelijk een overzicht welke kritische punten uw aandacht verdienen. De standaardmodules voldoen aan de richtlijnen die de Europese wetgeving stelt. Daarnaast kunt u dit systeem uitbreiden met tools die zijn toespitst op uw branche. Bedrijfs- en productieprocessen in en voor bakkerijen zijn nu eenmaal weer anders dan voor poeliers of horeca.


Hygiënecode Slagers- en Poeliersbedrijf:

Maart 2021 de nieuwe Hygiënecode Slagers- en poeliersbedrijf 2021 is er!


Samenwerking KNS en Poeliersbond en Hygiënecode Online: Samen met de KNS is er een digitale oplossing speciaal voor slagers en poeliers ontwikkeld. Met de complete nieuwe hygiencode 2021 en de kns receptenmap:

                                                        

 


Bent u Lid van de KNS of Poeliersbond?

Dan is er voor u de leden korting. Samen met de branche organisties hebben we ervoor gezorgt dat de complete nieuwe hygiënecode Slagers- Poeliersbedrijf 2021 verwerkt zit in onze registratie-App.

 1. Je kunt simpel door 6 vragen te beantwoorden een maatwerk hygienecode aanmaken.
 2. Daarnaast zijn alle registratie uit de nieuwe hygienecode in de App simpel te gebruiken.
 3. De complete hygiëncode kunt u simpel  doorlezen en worden afkortingen of begrippen door een popup uitgelegd. 
 4. De inhoudopgave staat erin zodat u snel kunt vinden wat u zoekt.
 5. Of door gebruik van de zoekfunctie.
 6. Ook is er voor gekozen om de receptenmap van de KNS compleet digitaal in de App te verwerken. Deze kunt u ook uitprinten eventueel.

De modules in het Pakket:

 1. Nieuwe hygiënecode Slagers- Poeliersbedrijf 2021
 2. KNS receptenmapKNS hygienecodeonline
 3. 2 uursborging
 4. Aangezuurd
 5. Klachten
 6. Ontvangst grondstoffen
 7. Opslaan producten
 8. Schoonmaakrooster
 9. Verhitten / afkoelen
 10. Thermometer kalibreren
 11. Notities onderling
 12. Direct vragen aan HCO
 13. 2 talen (Nederlands en Engels)
 14. Werktaken ( voor het plannen van alle registratie)
 15. E-mail alert

 


Meer info voor u als Slager of poelier: klik hier voor digitale prijsofferte.

U komt dan bij deze vraag vul hier uw mail adres in en u krijgt de prijsofferte te zien. 

Hierin staat alle info en is digitaal in te vullen en te versturen.

 

 

 

  of vul een contact formulier in.


Ledenvoordeel:

Voor gebruik van de App is dit 20%

Installatie/inrichtings kosten 20%

Voor uitbreidings software is dit 10%

 


Codeer oplossing:

Naast alle HACCP formulieren is er ook de uitbredings module Coderen plus. Vanuit je zelf gemaakte bibilotheek kun je direct printen. Je kunt er bezorglabels maken. Of je maakt codeer labels als je iets gaat bewaren in de koeling. of je maakt schap kaartjes voor in je vitrine met je eigen logo. Of je maakt je eigen ettiketten voor de voorverpakte producten in uw vitrine.

Dit allemaal snel en simpel.

Vraag meer info aan: klik hier

Het is dan ook 2021 de stap om de digitale stap te gaan maken met uw HACCP-registratie en direct ook alle uitbredingsmodules te gaan gebruiken:

 1. uren registratie
 2. personeelsplanning
 3. coderen plus
 4. allergenen
 5. temperatuur bewaking 24/7
 6. Receptenmap voor uw eigen recepten
 7. Voorraad beheer.

Kijk anders eens in onze HACCP-WINKEL. voor alle hardware oplossingen die we aanbieden of opleidingen.


Online module met handboek voor Slagerij of Poelier:

Daarnaast heeft ons systeem een handboek die de HACCP regels bevat die van toepassing zijn op uw bedrijf (branche). Het geeft u een duidelijk overzicht van de regels waar u zich aan dient te houden bijvoorbeeld voor bakkerijen, slachterijen en horeca. Geen risico nemen betekent dat u zorgeloos uw bedrijf kunt leiden.

Vernieuwing betekent bij ons verbetering. Net als u, proberen wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen. Daarom willen wij graag onze allernieuwste module bij u onder de aandacht brengen: de module allergenen. Hiermee bieden wij bedrijven in de horeca, maar ook bakkers en slagers de mogelijkheid om allergenen stickers te printen. tot complete etiketten voor je maaltijden.  Zelfs deurstickers zijn mogelijk. Een klant kijkt toch altijd waar hij/zij het beste terecht kan voor goede en betrouwbare producten.

 

Bent u geïnteresseerd?

Dan kunt u een proefaccount aanvragen op de homepagina hoe onze HACCP software werkt. Het hele systeem kan op maat worden geleverd, zodat het gebruiksgemak optimaal is. Hebt u vragen, stuurt u ons dan even een e-mail. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak. 076-7002347

Graag op de hoogte blijven van onze oplossing? meld u aan voor onze nieuwsbrief.


Een greep aan bedrijven die u voor gingen:

     enz...