Hygienecode online - Hygienecode brood banketbakkerijen

Brood- Banketbakkerij software:

HACCP/hygiënecode voor brood- en Banketbakkerijen.

Een HACCP hygiënecode maakt het administratieve werk voor bakkers en andere bedrijven een stuk eenvoudiger. Het werken volgens de HACCP-regels is sinds 1995 wettelijk verplicht voor alle bedrijven die te maken hebben met het bereiden van eet- en drinkwaren. Dit geldt dus niet alleen voor bakkerijen, slachterijen maar ook voor bedrijven in de horeca. We denken dan aan onder meer lunchrooms, catering enz. Ons bedrijf heeft een online instrument op de markt gebracht die u in staat stelt om alles te registeren zoals is vereist.

Hygiënecode Online registratie systeem vanaf iedere werkplek;

Voor de ondernemer is het vaak een lastige taak om te werken volgens de voor hun geldende HACCP hygiënecode. Met onze online HACCP software wordt het registeren, bijhouden en handhaven van deze regels een stuk eenvoudiger. Hierdoor kunt u de focus leggen op uw kernactiviteiten en wordt uw administratie een neventaak. Wij bieden u hét instrument dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering met handige HACCP software voor horeca, bakkerijen én slagerijen. Toepasbaar op uw iOS, Windows tablet, Android of Smartphone. Werken met dit systeem biedt het grootste gemak, want u hoeft niet altijd op kantoor te zijn. Hiermee kunt u werken vanaf iedere plek!

Hygiënecode online geeft u snel en duidelijk een overzicht welke kritische punten uw aandacht verdienen. De standaardmodules voldoen aan de richtlijnen die de Europese wetgeving stelt. Daarnaast kunt u dit systeem uitbreiden met tools die zijn toespitst op uw branche. Bedrijfs- en productieprocessen in en voor bakkerijen zijn nu eenmaal weer anders dan voor poeliers of horeca.

Online module met handboek voor bakkerijen

Daarnaast heeft ons systeem een handboek die de HACCP regels bevat die van toepassing zijn op uw bedrijf (branche). Het geeft u een duidelijk overzicht van de regels waar u zich aan dient te houden bijvoorbeeld voor bakkerijen, slachterijen en horeca. Geen risico nemen betekent dat u zorgeloos uw bedrijf kunt leiden.

Vernieuwing betekent bij ons verbetering. Net als u, proberen wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen. Daarom willen wij graag onze allernieuwste module bij u onder de aandacht brengen: de module allergenen. Hiermee bieden wij bedrijven in de horeca, maar ook bakkers en slagers de mogelijkheid om allergenen stickers te printen.  Zelfs deurstickers zijn mogelijk. Een klant kijkt toch altijd waar hij/zij het beste terecht kan voor goede en betrouwbare producten.

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u een demo bekijken op de homepagina hoe onze HACCP software werkt. Het hele systeem kan op maat worden geleverd, zodat het gebruiksgemak optimaal is. Hebt u vragen, stuurt u ons dan even een e-mail. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak.

Wat zit er nu in het systeem voor de bakker:

- schoonmaakrooster

- werktaken

- temperatuurcontrole

- Validatie oven programma

- uren registratie en personeelsplanning

- allergenen

- coderen en etiketten voor producten/ halffabricaten in de vriezer 

- ect.


 NBC is uitgever van de Hygiënecode Brood Banket bakkerij in Nederland.

Filialen Bakkerij:
 

Met het systeem Hygiënecode online is het simpel om ook in uw filialen een structuur te krijgen in de HACCP-formulieren. Door gebruik te maken van Hygiënecode online is er altijd inzicht wat er gebeurt en krijgt u een waarschuwing als ze iets vergeten, je kunt simpel recepten delen, je kunt comuniseren via de module notities. En je complete urenregistratie en personeelsplanning bijhouden. Werktaken maken en daarbij een duidelijke uitleg hoe je bepaalde dingen gedaan wilt hebben. Door digitaal te gaan werken komt er meer duidelijkheid voor u en uw medewerkers. Vraag vrijblijvend je offerte aan en start vandaag nog met Hygiënecode online.

Hygiëne registraties op orde hebben is belangrijk voor voedselveilig werken. En een klusje dat tijdrovend is en er gemakkelijk bij in schiet. Met de Hygienetool.nl zie je in één oogopslag welke registraties er voor jouw filiaal / filialen die dag nodig zijn. Afwijkingen kunnen op tijd gesignaleerd worden. En je hebt inzichtelijk of alle acties op tijd en adequaat opgevolgd worden. Met een mobiele telefoon of tablet in de hand kun je volledig de registratie uitvoeren of inzien. Papierwerk is verleden tijd!

Zeker wanneer je bedrijfsleider bent of een bedrijf hebt met meerdere filialen, dan geeft deze digitale tool meer controle. Vanaf één plek kun je zien of registraties goed worden bijgehouden. Op locatie aanwezig zijn, is daarbij niet persé nodig.

Hygiëneregistraties uitvoeren met de app!
Registraties van temperatuur, schoonmaak of goederenontvangst kun je vanaf nu ook uitvoeren via de app. Met je mobiele telefoon of tablet maak je eenvoudig een ronde door je bedrijf. Resultaten zijn direct zichtbaar in de digitale registratietool.

Norm
Als ondernemer ben je wettelijk verplicht om te werken volgens een voor jouw bedrijf geldende hygiënecode. Met deze digitale tool voer je snel en eenvoudig de meest actuele richtlijnen van de hygiënecode in. De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) voert regelmatig controles uit om te zien of je werkt volgens deze laatste eisen aan voedselveiligheid. Met de Hygienetool.nl kun je de richtlijnen van de huidige Hygiënecode eenvoudig toepassen in je eigen bedrijf.

Persoonlijke inloggegevens
De HygienecodeOnline is te gebruiken op iedere computer, tablet en mobiele telefoon. Je ontvangt van ons je persoonlijke inloggegevens. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld documenten toevoegen, verwijderen of wijzigen of uitsluitend documenten vanuit de tool printen.

Kortom, met deze tool kun je registraties beter controleren én efficiënter werken. Dat bespaart tijd en geld. Bovendien biedt het systeem tal van uitbreidingsmogelijkheden. Naast temperatuurlijsten is het mogelijk om schoonmaaklijsten, ontvangstregistraties, klachtenformulieren of ander soort formulieren zelf op te stellen. Net wat voor je bedrijf handig of nodig is!

Registraties van temperatuur, schoonmaak of goederenontvangst kun je vanaf nu ook uitvoeren via de app. Met je mobiele telefoon of tablet maak je eenvoudig een ronde door je bedrijf. 


 Er zijn genoeg bedrijven die u voor gingen. " nu heb ik grip op onze filialen" is een uitspraak van een ondernemer.     

      enz.
 

Op de hoogte blijven van onze oplossingen? schrijf u in voor de nieuwsbrief.


Hygiënecode online©

www.hygienecodebroodbanket.nl