Hygienecode online - Monitoring systeem

DE SENSEANYWHERE DEMOKIT

TEST ONS SYSTEEM 1 WEEK VRIJBLIJVEND EN ERVAAR ZELF HET GEMAK

Wij realiseren ons dat u bij de investering die komt kijken bij aanschaf van een monitoring systeem geen kat in de zak wilt kopen. Om dit te allen tijde te voorkomen bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de gratis demokit aan te vragen en de kracht van SenseAnywhere 1 week vrijblijvend te ervaren.Demo kit sense any where

De demokit bevat:

 • 1 AccessPoint Indoor met bijbehorende netstroomadapter en (korte) ethernet kabel
 • 1 Temp. Only sensor ER met antenne
 • 1 Airo Sensor (Temp. & RV) zonder antenne

SENSEANYWHERE:

ALTIJD EN OVERAL ONLINE TOEGANG TOT UW TEMPERATUURREGISTRATIE

TEMPERATUUR- EN LUCHTVOCHTIGHEIDSMETINGEN AUTOMATISCH VERZAMELD EN ALTIJD EN OVERAL ONLINE TOEGANKELIJK

SenseAnywhere registreert volledig automatisch temperatuur en luchtvochtigheid. Deze data wordt draadloos verstuurd en verzameld in de cloud. Uw data is dus overal en op elk moment online beschikbaar, ook op uw smartphone.

Daarnaast biedt SenseAnywhere u de mogelijkheid om per sensor kritieke temperatuur- en luchtvochtigheidswaarden in te stellen. Bij overschrijding wordt u hiervan per e-mail of sms op de hoogte gesteld.


Vraag de DEMOKIT nu aan: Klik HIER.


EENVOUDIG TE INSTALLEREN ÉN TE OPTIMALISEREN VOOR GEBRUIK

Het SenseAnywhere systeem onderscheidt zich onder meer door ongekend gebruiksgemak te bieden, zowel bij de fysieke installatie als bij het digitaal instellen. 

Het AccessPoint is in een paar seconden geïnstalleerd: steek de stekker in het stopcontact,verbind het met internet via een ethernet kabel en de fysieke installatie is klaar. 

De communicatie tussen de sensor(en) en het AccessPoint verloopt automatisch en geheel draadloos.


OVERZICHTELIJKE ONLINE INTERFACE, GEEN AANVULLENDE SOFTWARE VEREIST

SenseAnywhere maakt het verzamelen en analyseren van temperatuur- en luchtvochtigheidsmetingen eenvoudig dankzij data-opslag in de cloud. Alle metingen worden automatisch door de sensoren via een of meerdere AccesPoints naar de cloud verstuurd en opgeslagen.

Wanneer u inlogt op uw SenseAnywhere account heeft u meteen inzicht in de actuele sensordata en een overzicht van alle eerder geregistreerde data. 

Dankzij de overzichtelijke interface vindt u meteen wat u zoekt.


AL UW TEMPERATUURMETINGEN VAN UW LOGGERS NAAR DE CLOUD ZONDER DAT U IETS HOEFT TE DOEN

Het werkt als volgt:

 1. alle geregistreerde data wordt volledig automatisch van de sensor naar de cloud gestuurd zolang de sensor binnen het bereik van het AccessPoint is.
 2. Wanneer de sensor buiten bereik van het AccesPoint is blijft hij doorgaan met registreren (tot max. 15.000 metingen temperatuur en luchtvochtigheid per sensor)
 3. Zodra de sensor weer contact kan maken met het AccessPoint wordt de opgeslagen data automatisch verstuurd.

Uw data is overal beschikbaar waar u toegang hebt tot internet, inclusief op uw smartphone

Daarnaast kunt u per sensor kritieke waarden instellen. Wanneer deze overschreden worden ontvangt u een alarm per e-mail of sms.


GEEN ONDERHOUD VEREIST: 10 JAAR OF 1.000.000 METINGEN MET ÉÉN BATTERIJ

Dankzij het unieke ontwerp van de Airo Sensor is er geen periodieke vervanging van dure Lithium-batterijen nodig. Continu gebruik van de SenseAnywhere AiroSensor kost dus geen inspanning van uw kant.

Sensoren die op een vast plek zoals een magazijn, koeling of koeltransport geïnstalleerd worden kunnen 10 jaar lang of tot 1.000.000 metingen functioneren zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Wanneer u sensoren inzet voor monitoring van uw producten tijdens (langdurig) transport hoeft u zich nooit af te vragen of de batterij het wel de volledige reis uithoudt.


MAGAZIJN, KOELING OF TRANSPORT? OVERAL PROBLEEMLOOS TEMPERATUUR EN LUCHTVOCHTIGHEID REGISTREREN MET DE COMPACTE AIRO SENSOR

KENMERKEN AIROSENSOR

 1. Omvang slechts 41mm x 33mm x 24mm: overal te gebruiken!
 2. Spatwaterdicht (IP65): plaats de sensor probleemloos tussen uw producten
 3. Stevige behuizing kan tegen een stootje
 4. Ook verkrijgbaar met externe antenne voor beter bereik tot 600m!
 5. 10 jaar / 1.000.000 metingen met één batterij