Hygienecode online - Temperatuur controle

24/7 temperatuur controle:     

We hebben een nieuwe koppeling in ons systeem Hygiënecode Online. De nieuwste technologie verwerkt in de sensoren van HACCP solution. Deze sensoren werken via het LoRaWAN netwerk. Dit is een Internet of Things (IoT) oplossingen die het mogelijk maken organisaties betere, snellere en slimmere beslissingen te nemen.

Simpel te bestellen in de winkel klik hier.

De temperatuur controle oplossing:

Door te werken met deze oplossing heeft u een duidelijke controle 24/7. Met een duidelijk overzicht van de actuele temperaturen van al uw objecten. en natuurlijk een geschiedenis van uw temperaturen. zodat u dit kunt gebruiken bij controles. Het systeem geeft alarm bij een te hoge of lage temperatuur. Dit is in de App of via de mail. 

Wilt u meer info? klik hier.

  

Voordelen van temperatuur 24/7 controle:

  1. 24 op 7 controle van uw temperaturen
  2. alarmering van te hoge of lage temperaturen
  3. Simpel te instaleren
  4. OMRUIL GARANTIE: sensor wordt kosteloos omgeruild.
  5. Kosten +/-  € 0.10 per sensor per dag.
  6. werkend via Hygiënecode Online App

De OMRUIL garantie:

Is er nu toch iets mis met de batterij (gaat 5 jaar mee) of werkt de techniek niet, dan is het heel simpel. U meld dit bij ons en wij sturen die dag nog een nieuwe sensor op. Zodat u de andere dag zonder kosten weer een werkend sensor heeft. Wij vragen u alleen om in de retour envelop de oude sensor retour te sturen.

Dit is de manier om een 100% werkend controle systeem van uw temperaturen / luchtvochtigheid te krijgen. 

 

Wat heeft u nodig:

Gateway is een router die u aansluit op stroom en internet. En de sensor (blauwe blokje) per koeling of vriezer. En de App van Hygiënecode Online.

 

Hoe kunt u deze bestellen?

Door simpel een mail te sturen. Hierin vermeld u uw gegevens en hoeveel sensoren u nodig heeft. Dan krijgt u alle info via de mail.

 

Sensor HACCP solution