Hygienecode online - haccp WINKEL online

GA NU DIRECT naar HACCP-WINKEL


 

Uw HACCP online specialist zodat u zorgeloos kunt ondernemen:

Bent u op zoek naar een HACCP online specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben een digitaal systeem ontwikkeld waarmee uw feilloos de regels kunt handhaven. De hygiënecode online bevat alle modules die u nodig hebt voor uw administratie op het gebied van voorraadbeheer, urenregistratie, personeelsbestand, registratie leveranciers en nog veel meer. Hiermee krijgt u uw HACCP perfect op orde! Neem nu een abonnement en ervaar gemak en eenvoud binnen handbereik.

HACCP digitaal

HACCP digitaal is modulair opgebouwd. Een groot voordeel hiervan is dat deze aangepast kan worden aan de behoefte van de klant. Hebt u een module ongediertebestrijding nodig of wilt u temperatuurmetingen registeren? Het is allemaal mogelijk, want wij kunnen elke gewenste module precies afstemmen op ons systeem. Hygiënecode online is er voor u, want hiermee kunt u zonder administratieve zorgen uw bedrijf leiden. Na installatie van het systeem is het puur een kwestie van bijhouden. Het scheelt u tijd en daarmee dus ook geld, want het voeren van een handmatige HACCP administratie betekent vele uren werk. Met HACCP digitaal behoort dit tijdperk voorgoed tot de verleden tijd.

Net als alle andere bedrijven die werkzaam zijn in de voedingsindustrie of daar zijdelings mee te maken hebben, zoals transportbedrijven, bent u verplicht om een voedselveiligheidssysteem te hebben. Het is een plan dat regels bevat voor een veilig productieproces binnen de voedingsindustrie en diervoerderbedrijven. Hebt u een hygiënecode, dan kunnen wij u een systeem leveren waarbij u alle gegevens makkelijk digitaal kunt invoeren. Als specialist op dit gebied vertellen wij u hier graag meer over.

HACCP met Hygienecodeonline

De preventieve werking van HACCP

HACCP heeft zijn oorsprong in de Amerikaanse ruimtevaart. Het systeem bevat een aantal kernpunten zodat kritieke grenzen worden herkend. Hierdoor heeft het een preventieve werking, want risico’s op het gebied van levensmiddelen wil zowel een ondernemer als consument zoveel mogelijk uitsluiten. Logisch, want de consument kan ziek worden door ‘slecht’ voedsel, waardoor een ondernemer behoorlijke verliezen kan leiden. Kortom: HACCP inventariseert alle potentiële gevaren. U, als ondernemer, kan hierdoor preventieve maatregelen nemen zodat vervelende gevolgen tot een minimum worden beperkt.

Hygiëne en veilig werken gaan altijd samen. Daarom is er in ons systeem ook aandacht voor de RI&E. Het beste is dat u deze module direct laat installeren, want als bedrijf met personeel loopt u altijd meer risico dan wanneer u een eenmanszaak hebt. Een heldere inventarisatie van gevaren zorgt ervoor dat u deze kunt beperken. Dus ook het financiële risico. Daarnaast kunt u een plan van aanpak maken om te zorgen dat er adequaat gehandeld kan worden bij onvoorziene situaties.

Uw HACCP online specialist

Als HACCP online specialist is alles wat met dit onderwerp te maken heeft in betrouwbare handen, want wij zorgen ervoor dat het systeem feilloos werkt via uw pc, laptop, smartphone of tablet! Wij kunnen het systeem in uw huisstijl aanpassen, zodat niet alleen u maar ook uw medewerkers hier mee kunnen werken. Meerdere mensen kunnen gebruikmaken van één inlogcode. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Hygienecodeonline 2017 ©