Hygienecode online - haccp franchise formules:

Wij bieden hulp bij het opzetten van een HACCP management systeem.

Wilt u een HACCP management systeem opzetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn specialist op dit gebied. Als geen ander weten wij hoe complex deze materie kan zijn en daarom hebben wij ook een eenvoudig, maar doeltreffend online systeem op de markt gebracht. Het biedt ondernemers de mogelijkheid om alle HACCP formulieren moeiteloos in te vullen. Bedrijven in de voedselverwerkende industrie worden geacht om te werken volgens een hygiënecode voor het produceren van veilige voeding. Onze HACCP software is een perfect hulpmiddel.

Het hoofddoel van ons HACCP-management systeem:

digitale overdracht van informatie is meer  efficiënter dan analoge transmissie, digitaal beheer van HACCP biedt ook meer kansen dan risico's. In bepaalde, klassieke, op papier gebaseerde HACCP-implementatie heeft talrijke nadelen.

Het zijn vooral pen en papier die worden gebruikt om te implementeren HACCP, zelfs in de 21ste eeuw. Deze methode, die heeft bijna 60 jaar niet veranderd, brengt HACCP franchiseeen enorm risico met zich mee potentieel. Ten eerste het voor de hand liggende: waar mensen ook werken, worden fouten gemaakt. Iets wat digitaal een stuk minder zal zijn door de digitale controle in ons systeem. Er kan worden gezegd dat analoog HACCP-beheer verouderd en foutgevoelig is, maar ook tijdrovend en kostenintensief!

Bovendien, de digitale netwerken van kwaliteitsborging tools over nationale grenzen en tijdzones heen maken beide mogelijk hoofdkantoor en het plaatselijke restaurant om snel te reageren en gemakkelijk nieuwe uitdagingen aan. Door iets aan te passen in 1 moedersysteem , staat het direct in alle andere systemen.

Ons digitale HACCP managementsysteem zorgt er ook voor dat u kunt voldoen aan HACCP-voorschriften efficiënter dan bij analoog methoden. De grootste potentiële besparing hier betreft de automatisering van specifieke controles - bijvoorbeeld door permanent gemonteerde sensoren (themperatuurcontrole)  op kritische punten in 
restaurant. De begeleide processen en checklijsten maken het mogelijk om door de extra kwaliteit controles efficiënter en met een lagere hoeveelheid menselijke fouten te werken.

Een digitaal systeem moet ervoor zorgen dat de controles, en indien nodig corrigerende maatregelen direct worden opgepakt , zoals de acties correct en snel uitgevoerd worden.
Vereisten voor een digitale HACCP beheersysteem. Het systeem moet ook heel gemakkelijk en snel te hanteren zijn en simpel te begrijpen zijn. Iets wat Hygienecode Online allemaal in deze oplossing heeft.

 

HACCP management systeem opzetten

Een HACCP management systeem (laten) opzetten betekent dat uw onderneming straks over een kwaliteitssysteem beschikt. Het is gebaseerd op de principes van het Hazard Analysis Critical Control Points-systeem; een beheerssysteem dat het mogelijk maakt de veiligheid en de hygiëne van de levensmiddelen te waarborgen. Ons online systeem bestaat uit een aantal standaardmodules die uitgebreid kunnen worden met aanvullende tools toegespitst op uw branche. Al voorbeeld nemen wij de horeca, waar een kwaliteitssysteem onmisbaar is.

U draagt als horecaondernemer een grote verantwoordelijkheid. Iedere dag weer voorziet u klanten van eten en drinken. Daarom bent u verplicht om te werken volgens de hygiënecode om de voedselveiligheid en hygiëne te bewaken. Met hulp van een goed management systeem kunt u eenvoudig aan uw verplichtingen voldoen! Ons systeem werkt volgens de nieuwe hygiënecode 2016 voor de horeca! Het is voorzien van de nieuwste regels en formulieren. Daarmee bieden wij gemak en eenvoud in één online HACCP management systeem. Samen met u bekijken wij hoe wij dit het beste kunnen opzetten, zeker als er meerdere mensen mee gaan werken.

Digitaal HACCP management systeem

Kent u het verschijnsel dat u zich voorneemt om op een bepaalde manier te gaan werken maar dat het na verloop van tijd toch anders verloopt dan u zich had voorgenomen? Papierwerk wordt meestal als laatste gedaan en als u een goed lopend bedrijf heeft schiet dit er wel eens bij in. Hygiënecode online is dan dé oplossing, want u kunt veel zaken zoals urenregistratie, planning enz. digitaal invoeren en/of bijhouden.

Ons HACCP management systeem is goed bevonden door het NVWA. Een instantie die erop toeziet dat ons voedsel veilig is. Dit doen ze aan de hand van onder andere controles van een voedselveiligheidssysteem die u als ondernemer in huis dient te hebben. Wilt u hulp of advies bij het opzetten van een betrouwbaar systeem? Dan zijn wij u graag behulpzaam.

HACCP digitaal is een management systeem dat veel voordelen biedt. Een openingsscherm vertelt u wat er die dag moet gebeuren. U hoeft geen computerexpert te zijn, want uw kwaliteiten liggen op een ander vlak. Het is makkelijk voor iedereen en u kunt inloggen via uw pc, laptop, tablet of smartphone. Het zal u veel tijd besparen met het invullen van allerlei formulieren, want u hebt geen last meer van papieren rompslomp. Iets vergeten? Het systeem slaat alles op, zodat u snel nog even wijziging kunt aanbrengen. Vraag vandaag nog een abonnement aan, want onze kosten zijn laag! Verder op onze website treft u een overzicht aan van de prijzen. Wilt u advies? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Wij staan u graag te woord.