Hygienecode online - urenregistratie en personeelsplanning

Uren registratie en personeelsplanning:

Om je HACCP systeem uit te breiden met de modules uren registratie en personeelsplanning is een mailtje al voldoende.

De urenregistratie en personeelsplanning is ook alleen te bestellen zonder het HACCP systeem. Handig voor het MKB.

Nu is het mogelijk om ook je personeels zaken simpel samen met je HACCP verplichtingen samen bij te houden in 1 systeem. Dit geeft natuurlijk het voordeel dat alles via 1 HACCP systeem gaat en als je uitklokt ook gelijk kunt zien of alle HACCP taken zijn ingevuld. De personeels modules zijn:

Urenregistratie:

Het in en uit kloken van de gewerkte uren en de pauze. Alle medewerkers hebben een eigen pincode om in en uit te klokken. Het overzicht is duidelijk en overzichtelijk. Per personeelslid kunt u alles aanpassen. Als de uren goed gekeurd zijn is er een overzicht in Excel.

Personeelsplanning:

De module personeelsplanning is een uitgebreide module van Hygienecode online. In deze module is het mogelijk om per afdeling een rooster te maken. Zodat je ook een duidelijk overzicht heeft van alle afdelingen in 1 overzicht. Personeel kan met hun eigen pincode inloggen in hun eigen omgeving waar ze kunnen aangeven wanneer ze niet beschikbaar zijn, waar ze de planning kunnen bekijken, en hun werktaken. Als u gaat plannen in het systeem heeft u dus een overzicht van de personen die niet beschikbaar zijn. Dus in de planning plan je de werktijden, werkdagen, weke afdeling, en werktaken. Als u hier mee klaar bent is het nog 1 klik op de knop "verzenden" en alle medewerkers krijgen via de mail een duidelijk overzicht van de planning.

Verlof of Vakantie aanvragen:

Simpel in de eigen omgeving van het personeelslid kunnen ze simpel het verlof of vakantie aanvragen. de eigenaar krijgt een mailtje met het verzoek en kan daarna simpel het verzoek goed of afkeuren. Simel dus!!

 

Module personeelsplanning is voor € 5.95 p.m.   Module urenregistratie is voor €9,95 p.m. te bestellen als losse modules in Hygiënecode Online. Wilt u alleen deze modules neem dan contact op voor meer info.

 

haccp urenregistratie personeelsplanning haccp urenregistratie peroneelsplanning