Working IoT solutions:

IoT bestaat al een tijdje. De technologie is nu klaar om te gebruiken voor goede business cases. Marktonderzoek toont aan dat in 2023 ongeveer 50% van de IoT-oplossingen gebruik zal maken van LoRaWAN-connecties. Het extreem lage energieverbruik en het bereik over lange afstand maken het gebruik van sensoren mogelijk in situaties waar dat voorheen niet kon.

Hygiënecode Online en LoRaWan:

LoRaWan is de toonaangevende technologie geworden voor Low Power Wide Area Networks (LPWAN) voor gebruik met IoT-oplossingen. De op onze LoRaWAN-netwerken aangesloten apparaten hebben een ultra laag stroomverbruik en een extreem groot bereik. LoRaWAN is ontworpen voor schaalbaarheid. LoRaWAN zorgt ervoor dat alleen echte en geautoriseerde apparaten worden aangesloten op echte en authentieke netwerken. LoRaWAN is een van de weinige IoT-netwerken die end-to-end encryptie implementeert. Lees alles over LoRaWAN en beveiliging in de LoRa Alliance LoRaWAN Security Whitepape .

In principe kunnen LoRaWan en 5G niet worden vergeleken vanwege hun verschil in ontwerpprincipes. Deze technologieën zullen naast elkaar bestaan in het IoT-landschap. 

5G is ontworpen voor toepassingen met een lage latentie en hoge bandbreedte en heeft slechts een korte reikwijdte, terwijl LoRaWAN is ontworpen voor lange reikwijdte, lage bandbreedte en een laag stroomverbruik. 5G-netwerken worden ingezet door traditionele telecomoperatoren en hebben zeer hoge implementatiekosten vanwege het aantal benodigde antennes en de bijbehorende onderhoudskosten. LoRaWan heeft lagere implementatiekosten en lage bedrijfskosten. Dit resulteert in een zeer kosteneffectief gebruik van IoT-toepassingen waar een lage batterijspanning, een groot bereik en geen hoge bandbreedte vereist is

Welke techniek gebruiken we al in Hygiënecode Online:

  1. Temperatuur loggers
  2. Luchtvochtigheid loggers
  3. muizenvallen
  4. rattenvallen

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.