Partners

Twee (of meer) weten en kunnen meer dan één!

Voor ons HACCP App/systeem zijn we opzoek gegaan naar betrouwbare partners die een toegevoegde waarde hebben voor onze HACCP registratie oplossing. Door deze samenwerking heeft u niet alleen een HACCP registratie systeem, maar ook een uitgebreid advies buiten de food professionals uit ons eigen bedrijf, maar ook de kennis van onze partners. En partners met de uitbreidings mogelijkheden voor het systeem die duidelijk een meerwaarde hebben voor u als ondernemer. Dit alles tegen scherpe prijzen.

(Denkt u zelf een toegevoegde waarde te hebben als bedrijf voor onze oplossing? Neem dan contact op met HACCP-oplossing B.V.)


Weidelco:

De voedingsbranche verandert. De consumenten en wetgevers worden kritischer en stellen in toenemende mate eisen aan de kwaliteit van voeding. Voedselveiligheid en hygiëne worden daarom steeds belangrijker. Incidenten binnen de voedingsbranche hebben dit besef alleen maar groter gemaakt, waardoor de beoordeling van productkwaliteit en hygiëne kritischer zal worden. Ook door uw klanten. Het waarborgen van de hygiëne en productkwaliteit wordt daarom ook voor uw bedrijf van enorme waarde. PrimesLab is het reinigingsmerk voor de voedingsbranche, met een totaalassortiment reinigingsmiddelen, met adviesdiensten voor het maximale resultaat en met ondersteunende servicediensten.

  • Het assortiment reinigingsmiddelen van PrimesLab is specifiek ontwikkeld voor verswinkels. Dit betekent dat het krachtige en zeer geconcentreerdeproducten zijn waardoor u altijd verzekerd bent van een optimaalschoonmaakresultaat.
  • Door onze ruime kennis in de voedingsbranche weten wij wat de aandachtspunten zijn voor uw bedrijf om optimaal te kunnen reinigen en de voorraad en de kosten controleerbaar
    te houden. Met onze adviesdiensten kunnen wij u hierbij helpen.
  • Reinigingsmiddelen, reinigings-apparatuur, gebruik en onderhoud bepalen de kwaliteit van de hygiëne binnen uw bedrijf. PrimesLab weet dat en kent het belang van ondersteuning bij 
    deze onderwerpen.

Het mooie aan dit partnerschap is dat u als ondernemer ontzorgt word in een belangrijk onderdeel in uw bedrijf. door het juiste advies voor het schoonmaakplan en schoonmaakmiddelen. Dat ook verwerkt wordt in uw Hygiënecode Online systeem. Met de juiste infobladen.

 


Allergenen management systeem ( AMS )

Eenvoudig, snel en volledig allergenen-beheer
AMS is een handig online programma waarmee u met een paar muisklikken uw allergenen in al uw producten of gerechten inzichtelijk maakt. U bespaart hiermee de nodige tijd en kosten. Binnen 3 stappen voert u eenvoudig uw gerechten of producten in. De intelligente software houdt voor u bij in welk product of gerecht welke allergenen verwerkt zijn. Als uw klant vraagt welke allergenen er in uw gerechten verwerkt zijn kunt u hier direct antwoord op geven.

AMS is ontwikkeld voor elke (horeca)ondernemer of zorginstelling die op verzoek van haar klanten volledige informatie moet kunnen verstrekken over de aan- of afwezigheid van allergenen in onverpakte maaltijdcomponenten. Denk hierbij aan een restaurant, café, lunchroom, snackbar, marktkraam, zorginstelling, ijssalon, bakker, slager etc. Iedereen die onverpakte levensmiddelen aanbied heeft zich per 13 december 2014 te houden aan deze wetgeving.

Meer dan 215.000 producten beschikbaar!

Door een koppeling met de database van PS in Foodservice bespaart u veel tijd bij het invullen van uw digitale magazijn. Het overnemen van productspecificaties behoort hiermee tot het verleden U heeft in AMS de beschikking over de volledige database van PS in Foodservice. Actuele allergeneninformatie is direct voor u beschikbaar. Dagelijks voegen fabrikanten nieuwe producten toe of wordt bestaande informatie aangepast. Gegevens in de database zijn daardoor altijd up-to-date!


Micro-Analyse Zeeland

Is gespecialiseerd in microbiologische analyses in voornamelijk levensmiddelen, water en mest/digestaat. Daarnaast voeren wij hygiënecontroles, oppervlakte- en luchtmetingen uit. Wilt u de houdbaarheid bepalen van uw producten? Dan is Micro-Analyse Zeeland hiervoor uw juiste partner. Het onderzoek naar de aan/afwezigheid van de Legionella-bacterie in drinkwaterleidingen is een vast onderdeel van onze dienstverlening. Naast microbiologische analyses kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor uw chemische analyses.

U kunt uw monsters zelf nemen en afgeven op ons laboratorium maar u kunt er ook voor kiezen de monsterneming en het (gekoeld) transport naar het laboratorium door een van onze buitendienst medewerkers uit te laten voeren. Wij beschikken namelijk over een eigen ophaal-service!

Het laboratorium van Micro-Analyse Zeeland is door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd conform ISO 17025 en staat bij de RvA geregistreerd onder nummer L420. Ook heeft het COKZ, Micro-Analyse Zeeland als voldoende gekwalificeerd laboratorium aangemerkt voor verschillende microbiologische verrichtingen in de zuivelsector.

Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren medewerkers met aandacht voor elk monster en elk onderzoek. Of u nu eenmalig een onderzoek wilt laten uitvoeren of op reguliere basis van onze diensten gebruik wilt maken, wij staan voor elke opdracht – groot of klein – voor u klaar en denken graag met u mee!

www.microanalyse.nl


Growzer:

Jouw horecazaak super eenvoudig beheren? Growzer maakt het mogelijk. Dit platform laat je in enkele klikken bestellen, je foodcost beheren, terwijl ook de levering geregeld wordt. Meer controle, meer tijd, heldere inzichten én een fikse besparing. Growzer maakt je zaak runnen makkelijk.

  • We digitaliseren je dagelijkse supply chain-processen, van online bestellen tot het betalen van de inkomende facturen.
  • We importeren de dagelijkse verkoopcijfers vanuit Lightspeed naar Growzer en vergelijken deze gegevens met je operationele kosten. Het Growzer dashboard toont je eenvoudig waar er kan worden bijgestuurd. Zo maak je méér winst.
  • Bekijk de kerncijfers van je bedrijf in één overzichtelijk dashboard. Growzer toont in één oogopslag de belangrijkste kerncijfers van je onderneming zoals reële foodcost en bruto marge. Op basis hiervan neem je de juiste beslissingen.

Haccp-solution:

Wij hebben met dit bedrijf verschillende koppelingen gemaakt. Het zijn allemaal  mooie bruikbare oplossingen in uw HACCP-registratie systeem hygiënecode Online. Al deze oplossingen zijn apparte modules en kunnen appart aan of uit gezet worden in ons systeem.

Alle producten werken via het LoRaWan netwerk. Via dit netwerk komt het via de cloud in ons systeem. Meer info over dit netwerk klik hier.

LoRaWan is de leidende technologie geworden voor Low Power Wide Area Networks (LPWAN) voor gebruik met IoT-oplossingen. De units die zijn aangesloten op onze LoRaWAN-netwerken hebben een ultralaag stroomverbruik en een extreem groot bereik ( lees TU Delft ). LoRaWAN is ontworpen voor schaalbaarheid.

LoRaWAN zorgt ervoor dat alleen echte en geautoriseerde apparaten worden samengevoegd met echte en authentieke netwerken. LoRaWAN is een van de weinige IoT-netwerken die end-to-end-codering implementeert. Lees alles over LoRaWAN en beveiliging in de LoRa Alliance LoRaWAN Security Whitepape r.

De oplossingen zijn:

- 24/7 temperatuur controle

- 24/7 ongedierte controle

- hand- kernthermometers. (nog in ontwikkeling)


HACCP Coach.BE  

Annemie Bert:

Als HACCP Coach kom ik in de eerste plaats niet om met het vingertje te wijzen en de gebreken in de verf te zetten, maar wel om praktische tips en tricks te geven, documenten en registratiemethodes aan te reiken en het personeel te coachen. Mijn klanten zijn heel uiteenlopend van éénmanszaken tot grootkeukens in de horecasector. Ik heb een realistische kijk, ik ben open-minded en ik ga voor een resultaatsgerichte aanpak, een aanpak die rendeert zowel op korte als lange termijn.

Dit is een digitaal systeem waarmee je volledig in orde bent met de regels van het FAVV

Eerst is er de basis module. Hiermee kan je op een makkelijke manier je in orde zetten. We hebben ook een aantal extra modules die je naar wens kan aanvragen of afsluiten..  Daarbij betaalt u uiteraard alleen voor de modules die u gebruikt. Het is altijd mogelijk om na een bepaalde tijd toch nog extra modules toe te voegen of weg te laten. Zo heeft u altijd een systeem dat aan al uw wensen voldoet.

Ook dit systeem is met vele andere oplossing te koppelen.

Klanten aan het woord:

Gempemolen

Wijnkasteel Haksberg

Centho-Chocolates

 

Voor vragen over ons HACCP-registratie systeem in België belt of mailt u met


Info Food Labels

Info Food Labels is een zeer effectief manual HACCP codeersysteem (houdbaarheidsstickers) ontwikkeld en getest door chefkoks voor voedsel– registratie en opslag en is het enige 2 label codeersysteem bestaande uit: De Pictogramlabel4all & De Week Day (first in first out) Label voor alle CCP’S zoals THT / TGT (gebruik tot of verkoop tot) informatie. Verreweg het beste codeersysteem door een speciale en oplosbare lijm waardoor er geen papier en lijmresten achterblijven na wasprocedure met een naspoeling van 60° Celsius. Ook zijn de labels koud verwijderbaar. Ons papier is condensbestendig zodat er ook na een diepvriesperiode nog op geschreven kan worden, denk aan borgingdatum. Nieuw en future proof (altijd volgens de laatste HACCP wet en regelgeving) is ons web-based codeersysteem “OnlinePrint” voor het online afdrukken van HACCP labels.

Samen met Hygënecode online is er een koppeling met deze unieke oplossing. Of maak gebruik van de App van Info food Labels.