Hygiënecode Online onderdeel van HACCP Oplossing B.V.


HACCP Oplossing B.V. is een jong bedrijf dat zich richt op het totaal ontzorgen van ondernemers op het gebied van Hygiëne vragen. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn werken wij samen met speciaal geselecteerde partners. Dit zijn uitsluitend partners die in de afgelopen jaren bewezen hebben van echt toegevoegde waarde te zijn en onze klanten een perfect product of dienst hebben geleverd.Samen met deze partners verzorgen wij een totaal pakket.

We helpen startende ondernemers en franchise gevers met het op zetten van bijvoorbeeld handboeken en hygiëneadvies, dit is een totaal oplossing voor de complete voedselveiligheid binnen het bedrijf. Door juist vanaf het begin serieus met Hygiëne om te gaan, helpt het in de toekomst. We werken met medewerkers die kennis hebben in uw bedrijfstak, ze hebben kennis van HACCP, BRC, ISO22000. We zijn zelf niet de programmeurs maar adviseurs.

Ook het systeem Hygiënecode online is een onderdeel van het totaal pakket. En wordt meden door onze food professionals helemaal op maat gemaakt.

Wij helpen u met alle uw HACCP-formulieren te digitaliseren en zo een systeem te maken dat helemaal aansluit op uw werkzaamheden. Doordat wij werken met alle kennis uit de praktijk is dit systeem ook intressant voor starter en francisegevers die op deze manier duidelijk een overzicht hebben van wat er moet gebeuren voor je HACCP.  Wij maken graag een afspraak!

Kijk voor meer info op HACCP Oplossing

 

Team Hygiënecode Online:

Wij als adviseurs van Hygiënecode Online zijn personen die uit de praktijk komen: 

Hygienecode Online