Hoe verloopt uw urenregistratie?

Het bijhouden van gewerkte uren is een noodzakelijke maar vaak niet geliefde taak voor veel bedrijven. Toch is het essentieel. Is uw urenregistratie niet helemaal op orde of wenst u een eenvoudigere manier om uren bij te houden op elk gewenst moment?

Het registreren van uren dient verschillende doelen. Vooral voor werknemers met flexibele contracten is het bijhouden van uren cruciaal om aan te tonen hoeveel ze hebben gewerkt. Daarnaast biedt het inzicht in taken die veel tijd in beslag nemen en taken die efficiënt worden uitgevoerd.

Maar wat als ik u zou vertellen dat uw urenregistratie en personeelsplanning allemaal binnen handbereik kunnen zijn, in één enkele applicatie? Met Hygiënecode Online kunt u niet alleen uw HACCP-registratie beheren, maar ook uw urenregistratie en personeelsplanning op een geïntegreerde manier beheren. Onze planning module omvat zelfs functies voor het indienen van vakantieaanvragen, waardoor alles wat u nodig heeft op één plek beschikbaar is.

Klinkt dit als een oplossing die uw bedrijf kan helpen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Hygiënecode Online u kan ondersteunen bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen.

HACCP-registratie, Urenregistratie en personeelsplanning:

Nu is het mogelijk om ook uw personeelszaken simpel samen met uw HACCP-verplichtingen samen bij te houden in 1 systeem. Dit geeft natuurlijk het voordeel dat alles via 1 HACCP systeem gaat en als je uit klokt ook direct kunt zien of alle HACCP-taken zijn ingevuld. De personeel modules zijn:

Urenregistratie:

Het in en uit kloken van de gewerkte uren en de pauze. Alle medewerkers hebben een eigen pincode om in en uit te klokken. Het overzicht is duidelijk en overzichtelijk. Per personeelslid kunt u alles aanpassen. Als de uren goed gekeurd zijn is er een overzicht in Excel.

 

Personeelsplanning:

De module personeelsplanning is een uitgebreide module van Hygiënecode online. In deze module is het mogelijk om per afdeling een rooster te maken. Zodat u ook een duidelijk overzicht heeft van alle afdelingen in 1 overzicht. Personeel kan met hun eigen pincode inloggen in hun eigen omgeving waar ze kunnen aangeven wanneer ze niet beschikbaar zijn, waar ze de planning kunnen bekijken én hun werktaken. Als u gaat plannen in het systeem heeft u dus een overzicht van de personen die niet beschikbaar zijn. Dus in de planning plant u de werktijden, werkdagen, weke afdeling, en werktaken. Als u hier mee klaar bent is het nog 1 klik op de knop "verzenden" en alle medewerkers krijgen via de mail een duidelijk overzicht van de planning.

Verlof of Vakantie aanvragen:

Simpel in de eigen omgeving van de medewerkers kunnen ze simpel het verlof of vakantie aanvragen. De eigenaar krijgt een mailtje met het verzoek en kan daarna simpel het verzoek goed of afkeuren. Simpel dus!!

Ruilen:

Het is ook mogelijk om diensten te ruilen met collega's. Dit is vooral handig voor vakantie- of weekendwerkers die hun beschikbaarheid kunnen aangeven, zodat u hen kunt inplannen wanneer nodig.

 

Voordelen van onze uren en planning oplossing:

 • Direct in uw HACCP-systeem
 • Simpel in gebruik
 • Onbeperkt aantal medewerkers
 • Simpel vakantie aanvragen 
 • Simpel goed of af te keuren
 • Doorgeven aan- afwezigheid
 • Ruilen van diensten.

De kosten zijn: 

 • Urenregistratie € 12,50 p.m.
 • Personeelsplanning € 9.95 p.m.

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Ontdek de kracht van digitaal voor uw bedrijf in de voedingssector!

Het bijhouden van urenregistratie en het plannen van medewerkers zijn cruciale aspecten van een efficiënte bedrijfsvoering in de voedingssector.                               klik op foto voor demo filmpje:

Maar waarom zou u nog langer vasthouden aan ouderwetse papieren systemen als u kunt profiteren van een geavanceerde digitale oplossing?

Met onze speciaal ontworpen app voor de voedingssector kunt u uw urenregistratie en personeelsplanning moeiteloos digitaliseren. Geen gedoe meer met handmatige invoer of zoekgeraakte papieren. Alles wat u nodig heeft, is binnen handbereik, direct op uw smartphone of tablet.

Door digitaal te gaan, kunt u:

 1. Efficiëntie verhogen: Dankzij de intuïtieve interface kunnen uw medewerkers gemakkelijk hun uren registreren en hun diensten plannen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

 2. Nauwkeurigheid verbeteren: Fouten en dubbele boekingen behoren tot het verleden. Onze app zorgt voor nauwkeurige registratie en planning, waardoor u altijd een helder overzicht heeft.

 3. Flexibiliteit bieden: Met de mogelijkheid om uren en planningen op elk moment en vanaf elke locatie bij te werken, kunnen zowel u als uw medewerkers profiteren van meer flexibiliteit in het beheer van hun werkuren.

 4. Kosten besparen: Door over te stappen op een digitaal systeem kunt u papier- en printkosten verminderen, en tegelijkertijd de productiviteit verhogen.

Kortom, onze app biedt u de tools die u nodig heeft om uw urenregistratie en personeelsplanning naar een hoger niveau te tillen, allemaal binnen handbereik in één geïntegreerde oplossing.

Waar wacht u nog op? Ontdek vandaag nog de voordelen van digitaal voor uw bedrijf in de voedingssector en maak de overstap naar efficiënter en effectiever management van uw personeelsbestand.

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.