Hoe is uw urenregistratie?

Het bijhouden van gewerkte uren, de meeste bedrijven ontkomen er niet aan. Ondanks het bijhouden van gewerkte tijd nooit een favoriete bezigheid zal worden, is het essentieel. Hoe is uw urenregistratie? Is die niet op orde of wilt u makkelijker uren bijhouden op elk gewenst moment. Het registreren van uren wordt om verschillende redenen uitgevoerd. Zoals gezegd, is het bijhouden van uren voor veel werknemers, vooral als er sprake is van flexibele contracten, de manier om aan de werkgever aan te tonen hoeveel zij gewerkt hebben. Het bijhouden van uren leidt tot inzichten in de taken die (te) veel tijd kosten en taken die al efficiënt worden uitgevoerd.

HACCP-registratie, Urenregistratie en personeelsplanning:

Nu is het mogelijk om ook uw personeelszaken simpel samen met uw HACCP-verplichtingen samen bij te houden in 1 systeem. Dit geeft natuurlijk het voordeel dat alles via 1 HACCP systeem gaat en als je uit klokt ook direct kunt zien of alle HACCP-taken zijn ingevuld. De personeel modules zijn:

Urenregistratie:

Het in en uit kloken van de gewerkte uren en de pauze. Alle medewerkers hebben een eigen pincode om in en uit te klokken. Het overzicht is duidelijk en overzichtelijk. Per personeelslid kunt u alles aanpassen. Als de uren goed gekeurd zijn is er een overzicht in Excel.

 

Personeelsplanning:

De module personeelsplanning is een uitgebreide module van Hygiënecode online. In deze module is het mogelijk om per afdeling een rooster te maken. Zodat u ook een duidelijk overzicht heeft van alle afdelingen in 1 overzicht. Personeel kan met hun eigen pincode inloggen in hun eigen omgeving waar ze kunnen aangeven wanneer ze niet beschikbaar zijn, waar ze de planning kunnen bekijken én hun werktaken. Als u gaat plannen in het systeem heeft u dus een overzicht van de personen die niet beschikbaar zijn. Dus in de planning plant u de werktijden, werkdagen, weke afdeling, en werktaken. Als u hier mee klaar bent is het nog 1 klik op de knop "verzenden" en alle medewerkers krijgen via de mail een duidelijk overzicht van de planning.

Verlof of Vakantie aanvragen:

Simpel in de eigen omgeving van de medewerkers kunnen ze simpel het verlof of vakantie aanvragen. De eigenaar krijgt een mailtje met het verzoek en kan daarna simpel het verzoek goed of afkeuren. Simpel dus!!

 

Voordelen van onze uren en planning oplossing:

  • Direct in uw HACCP-systeem
  • Simpel in gebruik
  • Onbeperkt aantal medewerkers
  • Simpel vakantie aanvragen 
  • Simpel goed of af te keuren
  • Doorgeven aan- afwezigheid

De kosten zijn: 

  • Urenregistratie € 9.95 p.m.
  • Personeelsplanning € 9.95 p.m.

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Klik hieronder en ga naar een demo filmpje:

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.