Hoe gebruik ik Hygiënecode Online?

Het systeem van Hygiënecode Online is 24/7 te bereiken en de enige verseiste is een werkende internetverbinding. De app is te downlaoden voor Apple en Android en het systeem is ook te gebruiken via uw webbrowser op de computer. Mocht u vragen hebben over het gebruik van de app of het systeem dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. 

Android

De App is beschikbaar op telefoons en tablets welke draaien op het Android besturingsysteem. De app is te downloaden in de Play Store of door te klikken op de onderstaande knop. Wanneer u gebruik maakt van een Brother Labelprinter dan kan deze middels bluethooth of via Wifi verbonden worden met de app. Ook is het mogelijk om de app te koppelen met een bluethooth Thermometer. Voor gebruik van de app is een internetverbinding vereist. 

Download

Apple 

De App is beschikbaar op telefoons en tablets welke draaien op het iOS besturingsysteem. De app is te downloaden in de AppStore of door te klikken op de onderstaande knop. Wanneer u gebruik maakt van een Brother Labelprinter dan kan deze middels bluethooth of via Wifi verbonden worden met de app. Ook is het mogelijk om de app te koppelen met een bluethooth Thermometer. Voor gebruik van de app is een internetverbinding vereist. 

Download

Of draai de applicatie in uw browser

Het systeem van Hygienecode Online is - in tegenstelling tot veel andere systemen - ook te gebruiken op de computer, overal ter wereld kunt u met een werkende internetverbinding uw gegevens in de gaten houden, invullen of wijzigen. Zo bent u 24/7 verzekerd van een optimale werking en actuele informatie. U bereikt het systeem door op de onderstaande knop te klikken. 

Open