HACCP Labels

Het labelen in keukens en werkplaatsen gaat vaak nog niet helemaal goed. Vaak zien we dat het vergeten wordt of staat er de verkeerd informatie op. U herkent misschien het werken met de dag stickers en u heeft op dat moment donderdag nodig. Maar dat label is op en dus plakt u er vrijdag op..... Dat kan dus fout gaan! Zo verlengt u onbewust misschien de houdbaarheidsdatum. Nog een voorbeeld is de Allergenen info op het product dat je gaat opslaan of bewaren in uw koeling. Zorg dan ook dat uw collega ook duidelijkheid heeft wat er in het product zit. En vooral welke allergenen erin zitten, zodat daar er geen fouten ontstaan! 

Dit alles simpel in je HACCP registratie plan van Hygiënecode Online.

HACCP Coderen / Labels:

Geen onduidelijke en handgeschreven labels!

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points alle voedselverwerkers in Europa zijn verplicht een HACCP-plan op te stellen want de HACCP valt onder de Europese wetgeving. De HACCP-stickers is een goed hulpmiddel om te gebruiken in het plan. De HACCP Stickers worden gebruikt bij het labelen van opengemaakte of gemaakte producten.  Voedsel kan én mag namelijk niet te lang bewaard worden, de houdbaarheid is altijd beperkt. Met behulp van de HACCP Stickers heeft de ondernemer of chef-kok een duidelijk overzicht welke producten nog houdbaar zijn en welke niet. 

Allergenen Labels:

Sinds december 2014 moet iedereen die voedsel aanbied allergenen informatie geven over de producten. Dit voor zowel voorverpakte producten maar ook voor onverpakte producten. Dit is vastgelegd in de Europese wetgeving.

De consument moet geïnformeerd worden over 14 wettelijke allergenen stoffen die bij de bereiding van het product gebruikt zijn. Hierbij kan je gemakkelijk gebruik maken van de allergenen stickers, deze allergenen stickers zijn al voorzien van de 14 allergenen stoffen, deze moeten enkel nog aangekruist worden op de allergenen stickers. Wanneer je dus onverpakte producten in de koeling zet dan kan je met de allergenen stickers ze eenvoudig voorzien van de allergenen. Dit werkt in principe hetzelfde als de HACCP stickers.

Uniek: Unieke oplossing is dat als u alles in uw receptenmap heb staan maakt het systeem ook de bijbehorende sticker. Voor te bewaren bijvoorbeeld. Dit geld ook voor de grondstoffen. Er is zelfs een koppeling met Growzer. Dan haal je simpel je grondstoffen binnen via uw bestellijsten en heeft u voor de grondstoffen een juiste bewaarlabel.

Wat kunt u met coderen plus printen: 

  • Bewaar labels. (productnaam, naam personeel, tht, allergenen)
  • Bezorg labels
  • Codeer labels
  • Etiketten klein
  • Etiketten groot
  • Etiketten compleet (Naam, T.h.T, Prijs, streepjescode, gewicht, ingrediënten (allergenen), producent, bereidingswijze en voedingswaarde)

Extra:

  • Alles kan met eigen bedrijfslogo.
  • Direct in de App (Android en iOS)
  • Beschikbaar natuurlijk ook op Desktop

Wat u nodig heeft is de modules coderen plus en de printer uit onze shop.

              

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Bezorg Labels:

Nu bezorgen steeds meer gebeurt. Hebben wij een extra optie in onze codeer oplossing. Door simpel en snel je bezorg label te maken.

Deze kunt u gebruiken bij bezorgen van bijvoorbeeld je horecaklanten of je BBQ. 

De info op de sticker is het volgende:

 

Direct printen in:  

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Jeroen: " door deze oplossing is dit platform de meest complete en betaalbare oplossing voor in de keuken"

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.