HACCP Registratie App

Hygiënecode online is een oplossing die in de praktijk is uitgevonden. Door ondernemers die met de zelfde problemen te maken hebben gehad. En met de zelfde vragen! Door alle informatie van deze ondernemers en door deze papieren rompslomp simpel in een digitaal systeem te stoppen is Hygiënecode online ontstaan. Iets wat we nog steeds doen, zoveel informatie te verzamelen van gebruikers van het systeem en dit weer verwerken in ons HACCP-registratie systeem. De HACCP registratie App voor alle bedrijven die voedsel verkopen en of verwerken. Van Hotel ketens, de bakker op de hoek, het restaurant in de stad, het verzorging tehuis met keukens tot de poelier op de markt zijn al klanten die er dagelijks gebruik van maken.

Doordat we het systeem laten vertellen wat die dag belangrijk is aan metingen en registraties is het openingscherm gelijk het duidelijke overzicht wat er allemaal moet gebreuren. , Door al deze werk- schoonmaaktaken en metingen van bereidingen of registratie van de temperaturen in overzichtelijke modules te plaatsen. Is het nu voor iedereen simpel bij te houden. Zodat er niets meer vergeten wordt en alles volgens de HACCP-regels wordt geregistreerd. Voordeel van een digitaal systeem is dat het voor u controleert en dat het waarschuwt bij belangrijke taken en metingen die niet vergeten mogen worden.

Het systeem controleert elke dag of taken en metingen ook gedaan zijn. Iets wat normaal de ondernemer hoort te doen. Alleen nu word de ondernemer gewaarschuwd als er iets vergeten word en kan zo de juiste mensen erop aanspreken. Als extra heeft elke module een info knop, zodat iedereen weet hoe en waarom de registratie gedaan moet worden. Dit geeft meer duidelijkheid aan alle medewerkers! 

Of onze Label en codeer oplossing.

Hygiënecode HACCP Registratie modules  

De HACCP software is opgebouwd uit modules. Dus elk systeem is daarom ook uniek. Het wordt gemaakt in eigen huisstijl en er wordt in samenspraak met u gekeken wat er bij u in het bedrijf belangrijk is (CCP). En wat u hoort bij te registreren volgens de regels in uw bedrijf. Bent u nu een ondernemer met een bakkerij met lunchroom, dus een stukje horeca. Of ondernemer in de Horeca met eigen ijsbereiding. Dan werkt u dus met 2 verschillende Hygiënecodes. Hygiënecode Online maakt alle digitale systemen in overleg met de ondernemer, met de vele uitbreidings modules die we aanbieden, is het systeem meer dan alleen een registratie voor uw HACCP. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch monitoren van al je koelingen. Door ons advies en de kennis van de ondernemer ontstaat er een uniek systeem voor u als ondernemer. Ook voor bedrijven met filialen of franchise organisaties hebben we duidelijk oplossing. Met een speciale inlog voor winkel managers is er ook een duidelijk controle op afstand. Het systeem is ook al in verschillende opleidingen in gebruik, zodat ook de jeugd op tijd kennis maakt met het digitaal registreren van de HACCP verplichtingen. Steeds meer bedrijven gaan over op het digitaal registreren van alle regels binnen hun branche, een voorbeeld van bedrijven die voedselveilig werken belangrijk vinden zie je hier onder: klik hier.als je winkelmanager bent.

En dit alles met advies door mensen uit de praktijk met kennis over alle Hygiënecodes, HACCP en ISO22000. met samenwerking met HACCP oplossing voor alle oplossingen!