HACCP Slager

HACCP Slager software, alle kwaliteitseisen en registratie in één app

Maakt u het ook weleens mee? Dat u de papieren voor uw HACCP bent vergeten in te vullen. En dat u dan denkt kan dit allemaal niet makkelijker! 
Of als u met filialen werkt en niet precies weet of alles daar ingevuld wordt. Of dat de papieren weer eens verdwenen zijn. Wat is er dan makkelijker om voor dit alles een systeem op je tablet of mobiel te hebben waar alles in staat en wat een 'to do list' maakt voor je bedrijf. Zodat aan het eind van de dag alle taken en metingen ingevuld zijn. En dreigt het toch vergeten te worden is er altijd nog een e-mail alert.

 

Software oplossing voor HACCP slager én poelier

De HACCP bevat specifieke richtlijnen voor slagers over hygiëne en bepaalde kwaliteitssystemen zoals de IKB, die is georganiseerd vanuit de eigen sector. Er is ook een eigen hygiënecode slagerij, waarbij iedere slager informatie uit kan halen over de juiste manier van werken. De code is bedoeld om gevaarlijke situaties te voorkomen en iedereen in uw slagerij moet op de hoogte worden gehouden van de hygiënecode. 

Wij leveren een digitale methode om perfect te voldoen aan deze HACCP-eisen. Geen losse papieren meer, geen zaken die vergeten kunnen worden, geen onduidelijkheden of misverstanden over de werkwijze. Altijd, iedere dag, voor alle medewerkers, voor alle vestigingen.Het systeem omvat je complete HACCP en is simpel uit te breiden met receptenboek (handig als je nieuwe recepten of werkwijze wilt delen) urenregistratie, personeelsplanning, werkschema, allergenen, voorraadbeheer, I&R registratie, Bijvul momenten in vitrines enz.

Hygiënecode Online levert maatwerk. Altijd compleet en up to date.

Kijk op hygiënecode Online hoe u als Slager of Poelier digitaal kunt gaan werken met de Hygiënecode voor het Slagers- en Poeliersbedrijf 2021. Samen met de KNS en Poeliersbond hebben wij de hygiënecode compleet digitaal gemaakt en kunt u simpel alle registratie digitaal verwerken in de App van hygiënecode Online. Of als u geen lid bent en toch simpel je registratie wilt doen, maak dan hier een gratis proefaccount aan.