Hygiënecode

Wat is Hygiënecode online?

Het is een systeem dat speciaal is ontwikkeld voor bedrijven in de voedingsmiddelensector. Deze bedrijven zijn gehouden aan de wet- en regelgeving van de overheid en staan onder controle van de Nederlandse Voedsel- en Waren autoriteit (NVWA). Om conform de wet- en regelgeving te werken, zijn er voor vrijwel alle voedingsmiddelen branches hygiënecodes opgesteld. Hygiënecode online legt de verbinding tussen deze hygiënecodes en de praktijk. Het online systeem is dé oplossing voor veilig en verantwoord werken in een schone, hygiënische productie omgeving. De gebruiker hoeft geen computer expert te zijn om met het systeem te kunnen werken. Het is eenvoudig te bedienen en makkelijk te begrijpen. Het rekent af met papieren rompslomp. Hygiënecode online: ontwikkeld in de praktijk vóór de praktijk. 

Hoe werkt Hygiënecode online?

Eenmaal ingelogd met gebruikersnaam en wachtwoord laat het systeem zich heel simpel bedienen. Vanuit hier is alles makkelijk bij te houden. Of het nu gaat om het registreren van temperaturen of schoonmaak schema's, alles wordt digitaal vast gelegd. Bijvoorbeeld: onder de knop geschiedenis is het mogelijk om alles wat digitaal is opgeslagen, simpel terug te vinden is. Bij eventuele controle is het met 1 druk op de knop terug te vinden. Ook is het mogelijk in de module stickers uw Allergenen stickers  te maken en uit te printen. Heel het systeem denkt met u mee door zelf aan te geven wat u moet doen om uw Hygiëne op order te houden. Zo is er voor elk bedrijf dat werkt met een hygiënecode een systeem te leveren dat helemaal is afgestemd op de specifieke behoeften. “En mocht een ondernemer tijdens het gebruik toch onverwacht problemen ervaren? Ons support team staat 24/7 klaar om die zo spoedig mogelijk te verhelpen,”

HACCP-registratie Systeem - Voor alle bedrijven die voedsel verwerken en of verkopen is er een totaal oplossing in ons HACCP-registratie systeem. Compleet met vele extra modules. 
HACCP-registratie en codeer oplossing - Door je bewaar labels nu simpel te laten afdrukken met de juiste informatie. Of zelfs een compleet etiket is simpel via je mobiel te doen. Meer info op deze site.
Hygiënecode Online met het juiste advies - Hygiënecode online is niet alleen het systeem! Door duidelijk advies en digitaal werken behaalt u de beste resultaat in uw kostenbesparing. En verbeterd uw kwaliteit! Hygiëne is toch een onderdeel van uw kwaliteit?

Nieuwsgierig geworden wat Hygiënecode online voor u kan betekenen??

Vraag dan nu je proefabonnement aan.