Recepten-management

Werkt u nu in de horeca, catering, slagerij of poeliersbedrijf, visspeciaalzaak?

Elk gerecht wat u maakt is via een recept. Uit uw eigen receptenmap. Wat wij nu voor u hebben gedaan, is om simpel in 3 stappen je recepten, allergenen, voedingswaarde simpel te verwerken in uw recept. Neem afscheid van de papieren map vol recepten van de chef. Met de Recepten-Manager van Hygiënecode Online heb je alle recepten digitaal bij de hand. Zo kun je ook zonder de aanwezigheid van de chef-kok, of kunnen alle medewerkers het zelfde product klaar maken via het zelfde recept met dezelfde kwaliteit en volgende de zelfde werkwijze.

Altijd de Allergenen info up to date.

Met de juiste koppeling via PS in food heeft u altijd de juiste allergenen informatie en de voedingswaarde van uw grondstoffen.

Hoe werkt dit nu:

Stap 1:

Hier krijgt u ook te zien per product/ grondstof de ingrediënten en voedingswaarde.

Stap 2:

Het systeem pakt direct het totaal overzicht van u allergenen. Simpel en snel je Allergenen management. En uw recept is klaar en staat in de module receptenmap.

Stap 3:

Nu heeft u een receptenmap met alle info:

meer info? bel ons 0767002347