Waarom digitaal HACCP-registratie met Hygiënecode Online:

Elke Brood- Banketbakker is verplicht om een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-systematiek bij te houden. De meesten gebruiken dan ook de Hygiënecode Brood - Banketbakkerij. Met de registratielijsten uit deze hygiënecode.

Toch gebeurt het bij vele ondernemers dat de HACCP-formulieren vergeten worden of zelfs dat er HACCP-formulieren verdwijnen. Of ze hebben niet de juiste thermometer om alle metingen te doen. Zo herkent u ook vast wel dat er vaak papieren aan de koelkast of muur hangen. Die dan ook daar vaak vergeten worden! Het is mede daarom dat wij zijn gaan denken aan een simpele oplossing voor de verplichte registratie. En daaruit is dan ook Hygiënecode Online uit ontstaan in 2015. De meest complete App in Nederland en België

Elke ondernemer is verplicht om een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-systematiek bij te houden. 

Maar u herkent u vast wel dat er vaak papieren aan de koelkast of muur hangen, maar waarbij vergeten wordt, ze in te vullen! Voor u is de hygiënecode Bakkerij relevant. Alle registratieverplichtingen zitten in het basis pakket van Hygiënecode Online. En dan heeft u natuurlijk ook nog de controles van de NVWA.......

De NVWA controleert bij bedrijven onder andere de beschikbaarheid en naleving van een HACCP-systeem. De resultaten van deze bezoeken worden steeds meer openbaar gemaakt. Herkenbaar als ondernemer, bij het binnenkomen van de inspecteur van de NVWA denken “Oei, waar ligt alles ook alweer, en is alles ingevuld?” NVWA is bekend met onze App.

Herkent u dit? Voelt het vaak als een belemmering om uw HACCP-registratie te doen en uw HACCP papieren formulieren op orde te houden?  Wanneer u nu zegt; JA. En u denkt; “Kan dit dan simpeler?” Dan is het antwoord JAZEKER! Vraag vandaag uw proefaccount aan en start met Hygiënecode Online!

 

HACCP-software voor de bakkerij:

Een Online registratie App zoals Hygiënecode Online maakt het administratieve werk voor Horeca en andere bedrijven een stuk eenvoudiger. Het werken volgens de HACCP-regels is sinds 1995 wettelijk verplicht voor alle bedrijven die te maken hebben met het bereiden van eet- en drinkwaren. Dit geldt dus niet alleen voor bakkerijen, slachterijen maar ook voor bedrijven in de horeca. We denken dan aan onder meer lunchrooms, catering enz. Ons bedrijf heeft een online-instrument op de markt gebracht die u in staat stelt om alles te registeren zoals is vereist.

HACCP Online Hygiënecode systeem vanaf iedere werkplek

Voor de ondernemer is het vaak een lastige taak om te werken volgens de voor hun geldende HACCP-hygiënecode. Met onze online HACCP-software voor Brood- Banketbakkerij wordt het registeren, bijhouden en handhaven van deze regels een stuk eenvoudiger. Hierdoor kunt u de focus leggen op uw kernactiviteiten en wordt uw administratie een neventaak. Wij bieden u hét instrument dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering met handige HACCP-software voor horeca, bakkerijen én slagerijen. Toepasbaar op uw iOS, Windows tablet, Android of Smartphone. Werken met dit systeem biedt het grootste gemak, want u hoeft niet altijd op kantoor te zijn. Hiermee kunt u werken vanaf iedere plek! Hygiënecode online geeft u snel en duidelijk een overzicht welke kritische punten uw aandacht verdienen. De standaardmodules voldoen aan de richtlijnen die de Europese wetgeving stelt. Daarnaast kunt u dit systeem uitbreiden met tools die zijn toespitst op uw branche. Bedrijfs- en productieprocessen in en voor de bakkerij zijn nu eenmaal weer anders dan voor poeliers of horeca.

Online module met handboek voor de Brood- Banketbakkerij

Daarnaast heeft ons systeem een handboek dat de HACCP regels bevat die van toepassing zijn op uw bedrijf (branche). Het geeft u een duidelijk overzicht van de regels waar u zich aan dient te houden bijvoorbeeld voor bakkerijen, slachterijen en horeca. Geen risico nemen betekent dat u zorgeloos uw bedrijf kunt leiden.

Vernieuwing betekent bij ons verbetering. Net als u, proberen wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen. Daarom willen wij graag onze allernieuwste module bij u onder de aandacht brengen: de module temperatuurbewaking. Hiermee bieden wij bedrijven in de horeca, maar ook bakkers en slagers de mogelijkheid om simpel alle meetpunten van temperaturen 24/7 te monitoren.  Zelfs deurstickers zijn mogelijk in onze winkel, zodat u kunt laten zien dat Hygiëne belangrijk is voor uw bedrijf. Een klant kijkt toch altijd waar hij/zij het beste terecht kan voor goede en betrouwbare producten.

Bent u geïnteresseerd?

Dan kunt u een proefaccount aanvragen hierin ziet u duidelijk hoe onze HACCP-software werkt en kunt u zien wat het inhoud. Het hele systeem kan op maat worden geleverd, zodat het gebruiksgemak optimaal is. Hebt u vragen, stuurt u ons dan even een e-mail. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak. 076-7002347.

In het basispakket voor Brood- Banketbakkerij zitten de volgende modules:

  • Temperatuurmetingen
  • Schoonmaak rooster
  • Werktaken
  • Ontvangst goederen
  • Kerntemperaturen
  • Klachten
  • Periodieke hygiënecontrole
  • Ongekoelde presentatie
  • Handboek

Uitbreiding modules:

  • Allergenen
  • Coderen / bewaar labels / etiketten
  • Temperatuurbewaking
  • Receptenmap
  • Urenregistratie en personeelsplanning
  • Baklijsten met recepten.
  • Productielijsten
  • Ongedierte bewaking / plaagdiercontrole
  • koppeling PS in foodservice.
  • E-mail alert
  • Etikettering: van grondstof tot compleet etiket.
  • met een product specificatie
  • 2, 8, 12, 24 en 48 uur borging coderen / ongekoeld

 

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Wat kunt u doen met deze oplossing:

  • Simpel je verplichte registratie van al je HACCP-formulieren uit de hygiënecode of uit je eigen handboek voedselveiligheid. (NVWA goedgekeurd)
  • Allergenen informatie overzichtelijk opslaan. (eventueel met koppeling met Growser)
  • Direct in het systeem printen van bewaar labels. ( tot zelfs etiketten )
  • Het systeem laat elke dag zien via het stoplicht methode wat je taken en metingen zijn. (vergeten registratie? dan in je mail een overzicht van de vergeten registratie van die dag)

 

 

  • Zelf je HACCP-registratie menu samenstellen. (stel uit alle beschikbare modules je eigen registratie systeem samen)
  • Hygiënecode online vertaald alle hygiënecodes die bekend zijn bij de NVWA tot een werkbaar systeem.
  • Hygiënecode Online is ontwikkeld door personen uit de praktijk en niet achter het bureau!

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Joost: "Vandaag bijeenkomst Echte Bakkers gehad, veel nieuwsgierige bakkers voor me laptop gehad"

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.