Hygiënecode Brood- Banketbakkerij digitaal in Hygiënecode Online:

Beste Brood- en Banketbakkers,

Elke dag streven we naar voedselveiligheid in onze bakkerijen, en we begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het bijhouden van de vereiste registraties volgens de HACCP-systematiek, met name de Hygiënecode Brood- en Banketbakkerij. Het gebeurt vaak dat HACCP-formulieren vergeten worden, kwijtraken of zelfs genegeerd worden, wat kan leiden tot onnodige stress en mogelijke overtredingen tijdens inspecties.

Herken je de situatie waarin papieren registratielijsten aan de koelkast of muur hangen, maar vervolgens vergeten worden ingevuld? Dit is een veelvoorkomend probleem dat we hebben aangepakt met een innovatieve oplossing: Hygiënecode Online, de meest complete app in Nederland en België voor voedselveiligheidsregistratie.

Met Hygiënecode Online hebben we de Hygiënecode Brood- en Banketbakkerij compleet gedigitaliseerd. Elke dag toont de app duidelijk wat er moet gebeuren om te voldoen aan de registratieverplichtingen voor voedselveiligheid. Alle formulieren en controles die vereist zijn door de NVWA zitten handig verpakt in onze app, waardoor u altijd klaar bent voor inspecties en naleving.

De NVWA is bekend met onze app en erkent het als een waardevol hulpmiddel bij het handhaven van voedselveiligheidsnormen. Bij inspecties hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het zoeken naar papieren of het invullen van ontbrekende formulieren. Met Hygiënecode Online heeft u alles binnen handbereik, altijd en overal.

Voelt het alsof uw HACCP-registratie een lastige taak is geworden? Vraagt u zich af of er een eenvoudigere manier is om te voldoen aan de voorschriften? Het antwoord is JA! Met Hygiënecode Online wordt het bijhouden van uw voedselveiligheidsregistratie eenvoudiger dan ooit tevoren.

Wacht niet langer. Vraag vandaag nog uw proefaccount aan en ontdek zelf het gemak van Hygiënecode Online. Laten we samen streven naar een veiligere en efficiëntere toekomst voor onze bakkerijen.

Met vriendelijke groet,

Team Hygiënecode Online

 

HACCP-software voor de bakkerij:

Voedselveiligheid staat altijd bovenaan de prioriteitenlijst voor elke bakkerij. Het waarborgen van hygiëne en naleving van voorschriften is essentieel om de kwaliteit van onze producten te handhaven en het vertrouwen van onze klanten te behouden. Daarom introduceren we met trots onze oplossing: de Hygiënecode Online Registratie App voor brood en banket bakkers.

Deze innovatieve app is ontworpen met uw behoeften in gedachten, met als doel uw werk gemakkelijker te maken en uw bakkerij naar een hoger niveau van naleving te tillen. Geen gedoe meer met papieren formulieren of tijdrovende administratie. Met onze app, die eenvoudig op een tablet kan worden geïnstalleerd, heeft u alle nodige formulieren en registraties binnen handbereik.

Wat maakt onze app zo bijzonder? Laten we eens kijken:

 1. Efficiëntie: Met de Hygiënecode Online Registratie App kunnen bakkers alle nodige documentatie snel invullen en opslaan. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook menselijke fouten.

 2. Naleving van voorschriften: Onze app is ontwikkeld in overeenstemming met de geldende hygiënecodes en voedselveiligheidsnormen. U kunt erop vertrouwen dat uw bakkerij voldoet aan alle wettelijke vereisten.

 3. Real-time updates en meldingen: Blijf op de hoogte van eventuele wijzigingen in de voorschriften en ontvang belangrijke meldingen direct op uw apparaat. Dit zorgt ervoor dat u altijd up-to-date bent en snel kunt handelen indien nodig.

 4. Gebruiksvriendelijkheid: Onze app is ontworpen met een intuïtieve interface, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het bakken van heerlijke producten. Zelfs als u niet technisch onderlegd bent, zult u merken dat onze app eenvoudig te gebruiken is.

 5. Veiligheid en beveiliging: We begrijpen het belang van gegevensbeveiliging. Daarom hebben we strenge maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig blijft en alleen toegankelijk is voor geautoriseerd personeel.

 

Met de Hygiënecode Online Registratie App voor brood en banket bakkers streven we ernaar om uw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en uw bakkerij naar nieuwe hoogten van succes te brengen. Wij geloven dat voedselveiligheid niet alleen een verplichting is, maar ook een kans om te excelleren en het vertrouwen van uw klanten te verdienen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze app uw bakkerij kan transformeren en uw voedselveiligheidsinspanningen naar een hoger niveau kan tillen.

HACCP Online Hygiënecode systeem vanaf iedere werkplek

We zijn verheugd aan te kondigen dat onze Hygiënecode Online-app nu beschikbaar is om te downloaden in alle app stores! Of u nu in de bakkerij staat te werken aan heerlijke creaties of in de winkel staat om uw klanten te bedienen, onze app is ontworpen om u te ondersteunen bij het handhaven van voedselveiligheidsnormen en het vereenvoudigen van uw dagelijkse taken in elke afdeling van uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd?

Dan kunt u een proefaccount aanvragen hierin ziet u duidelijk hoe onze HACCP-software werkt en kunt u zien wat het inhoud. Het hele systeem kan op maat worden geleverd, zodat het gebruiksgemak optimaal is. Hebt u vragen, stuurt u ons dan even een e-mail. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak. 076-7002347.

In het basispakket voor Brood- Banketbakkerij zitten de volgende modules:

 • Temperatuurmetingen
 • Schoonmaak rooster
 • Werktaken
 • Ontvangst goederen
 • Kerntemperaturen
 • Klachten
 • Periodieke hygiënecontrole
 • Ongekoelde presentatie
 • Handboek

Uitbreiding modules:

 • Allergenen
 • Coderen / bewaar labels / etiketten
 • Temperatuurbewaking
 • Receptenmap
 • Urenregistratie en personeelsplanning
 • Baklijsten met recepten.
 • Productielijsten
 • Ongedierte bewaking / plaagdiercontrole
 • koppeling PS in foodservice.
 • E-mail alert
 • Etikettering: van grondstof tot compleet etiket.
 • met een product specificatie
 • 2, 8, 12, 24 en 48 uur borging coderen / ongekoeld

 

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Wat kunt u doen met deze oplossing:

 • Simpel je verplichte registratie van al je HACCP-formulieren uit de hygiënecode of uit je eigen handboek voedselveiligheid. (NVWA goedgekeurd)
 • Allergenen informatie overzichtelijk opslaan. (eventueel met koppeling met Growser)
 • Direct in het systeem printen van bewaar labels. ( tot zelfs etiketten )
 • Het systeem laat elke dag zien via het stoplicht methode wat je taken en metingen zijn. (vergeten registratie? dan in je mail een overzicht van de vergeten registratie van die dag)

 

 

 • Zelf je HACCP-registratie menu samenstellen. (stel uit alle beschikbare modules je eigen registratie systeem samen)
 • Hygiënecode online vertaald alle hygiënecodes die bekend zijn bij de NVWA tot een werkbaar systeem.
 • Hygiënecode Online is ontwikkeld door personen uit de praktijk en niet achter het bureau!

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Joost: "Vandaag bijeenkomst Echte Bakkers gehad, veel nieuwsgierige bakkers voor me laptop gehad"

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.