Online HACCP Opleiding

Haal uw HACCP diploma binnen 4 uur!

HACCP opleiding:


HACCP/hygiënecode is een persoonlijk certificeringmethode om de veiligheid en hygiëne te waarborgen onder het personeel. Van bedrijven wordt geëist dat er volgens de regels van de Hygiënecode wordt gewerkt. Kies voor onze online HACCP hygiënecode opleiding met online eindtoets. Snel én gemakkelijk.

Voor wie?
De HACCP opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de bereiding, opslag en het transport van voedingsmiddelen. Iedereen die de Nederlands taal beheerst op het niveau 1F kan de opleiding volgen.

De training wordt aangeboden als E-learning met de volgende onderwerpen:
• Voedselveilig werken
• Onveilige voedingsmiddelen
• Micro-organismen
• Allergenen
• HACCP
• Persoonlijke hygiëne
• Bedrijfshygiëne

Voortgang, examen en HACCP certificering

Iedere les bevat een aantal toets vragen. Zo weet de cursist of deze tijdens het doorlopen van de les direct of hij/zij de lesstof kent. Na iedere vraag volgt een uitgebreide uitleg over het juiste antwoord. De cursist sluit de cursus HACCP af met een examen. Het HACCP-examen maakt de cursist ook via internet. Als de cursist geslaagd is ontvangt deze het HACCP-certificaat.

Cursusduur

De cursist heeft 1 maand toegang tot de cursus. Een cursist doet gemiddeld 3 tot 4 uur over de cursus. De cursist kan de theorie in eigen tempo stap voor stap doornemen. De cursist ziet in één oogopslag welke hoofdstukken hij/zij al bestudeerd heeft en welke nog gedaan moeten worden.

Prijzen

De kosten voor de onlinecursus HACCP bedragen € 54,- (excl. BTW). Het (her)examen en het HACCP-certificaat zijn bij de prijs inbegrepen. Direct nadat een cursist is geslaagd staat zijn certificaat online en is het beschikbaar.

U kunt zich via aanmelden aangeven als u het HACCP-certificaat wilt halen. Na uw aanmelding ontvangt u een factuur. Als die betaald is ontvangt u een mail om aan de HACCP-training te kunnen beginnen.


Deze HACCP opleiding is er ook in de talen:

 • Pools: ten trening haccp jest równie dost pny w j zyku polskim. HACCP oekraiens

 • Roemeens: Instruire HACCP digital.

 • Engels: This HACCP training is also available in Englisch

 • Oekraïens en Nederlands

 • Turks 

.

 

Welke opleidingen zijn er:

 • HACCP opleiding in het Nederlands
 • HACCP opleiding in het Pools
 • HACCP opleiding in het Engels
 • HACCP opleiding in het Roemeens
 • HACCP opleiding in de taal Oekraïens.
 • HACCP opleiding in de taal Turks.
 • Allergenen cursus
 • Cursus Sociale Hygiëne

Alle opleidingen zijn E-learning, studeren in eigen tempo!

met een examen en certificaat.

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Allergenen cursus:

Wil jij gasten gastvrij en goed kunnen informeren op het gebied van allergenen en allergische reacties voorkomen? 

Sinds 13 december 2014 zijn bedrijven en instellingen wettelijk verplicht allergenen informatie te geven aan gasten. Iedere organisatie die eet- en drinkwaren bereidt en/of verkoopt is verplicht om deze allergenen informatie beschikbaar te hebben. Tijdens deze Online-cursus, leer je de verplichte Allergenenwet op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je gasten goed kunt informeren. Na het volgen van deze cursus beschik je over alle verplichte kennis van allergenen en de Allergenenwet. Aansluitend op de cursus vindt de Allergenen toets plaats. De toets bestaat uit 30 meerkeuze vragen. Bij een voldoende resultaat ontvang je direct het Allergenen Certificaat! 

We hebben nog volop bruikbare informatie toegevoegd in de cursus die u direct kunt downloaden en kunt gebruiken in uw eigen zaak.

Voor wie is de Allergenen Cursus? 

Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van horecagelegenheden en cateringbedrijven. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van overige organisaties waar eet- en drinkwaren onverpakt worden verkocht zoals: sportkantines, verenigingen, gemeenschapshuizen, bedrijfskantines of instellingen.

Toelatingseisen? 

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. 


Cursus voorbereiding sociale hygiëne:

Heeft u een bedrijf of organisatie waarin je alcohol schenkt en/of verkoopt dan dien je volgens de Drank- en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen. Wist je dat er altijd minimaal één persoon tijdens openingsuren in het bedrijf aanwezig moet zijn die het Diploma Sociale Hygiëne heeft? Deze eis geldt níet alleen voor de bedrijfsleider of de eigenaar, maar voor iedereen die met zijn/haar naam op de vergunning vermeld staat. Voldoe aan de wettelijke eisen en voorkom boetes of een eventuele bedrijfssluiting! Op een horecavergunning moeten minimaal twee personen vermeld staan. Zij horen beiden in het bezit te zijn van de Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne. Deze haal je door te slagen voor het examen Sociale Hygiëne. 

Wat leert u tijdens onze cursus Sociale Hygiëne?

Allereerst leer je via onze online-cursus in je eigen tijd alle theorie die je dient te weten voor het examen Sociale Hygiëne. Je maakt je handige methoden eigen om gasten duidelijk te maken wat in je bedrijf wel en niet is toegestaan en leert hoe je de veiligheid en het welzijn van jezelf, je collega’s en gasten kunt garanderen. Je kunt de lesstof teruglezen en herhalen zo vaak als je wilt, zonder de druk om meteen te moeten presteren. Ook zijn er verschillende downloads voor direct te gebruiken in uw bedrijf.

Ontwerpen in onze voorbereiding cursus is:

Na deze voorbereiding op het Examen. Maakt u digitaal een examen op locatie in Nederland via SVH. Alle info staat in onze cursus.  

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.