HACCP oplossing:

Controle en advies door HACCP oplossing:

Sinds 2012 is HACCP-oplossing actief als onafhankelijk controle- en adviesbureau op het gebied van voedselveiligheid en vele andere oplossingen. Wij werken voor bedrijven die belang hechten aan de veiligheid van het voedsel en het water dat zij produceren of ter beschikking stellen aan gasten en cliënten. Onze diensten geven u de zekerheid dat u aantoonbaar voldoet aan wet- en regelgeving.

HACCP Oplossing werkt voor ieder bedrijf dat werkt met voeding of overnachtingen aanbiedt in Nederland of België. We hebben een grote klantdichtheid, waardoor we altijd lokaal aanwezig zijn. Wij zijn allemaal personen uit de praktijk. Zowel Bakkerij, slagerij als de Horeca. In Nederland zijn wij mede marktleider voor de horeca, maar we werken ook voor o.a. recreatiebedrijven, zorginstellingen, ziekenhuizen, detailhandel, petrol, catering, fastfood, (kleinschalige) productiebedrijven en speciaalzaken zoals slagers, vishandels, groentewinkels, bakkerijen en ijssalons.

Wij ontzorgen u als ondernemer in alle wetgeving en de juiste oplossingen binnen uw bedrijf. Wij controleren, inspecteren en het belangrijkste wij adviseren.

Voedselveiligheid & HACCP: HACCP-OPLOSSING

HACCP-Oplossing heeft meer dan 10 jaar ervaring bij bedrijven die veilig voedsel belangrijk vinden. Van horeca tot bedrijfscatering, van Retail tot zorg. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft daarnaast haar vertrouwen uitgesproken in ons zelfcontrolesysteem. U bent verzekerd van gespecialiseerde en professionele dienstverlening!

Link naar HACCP Registratie App

Voedselveiligheid en Kwaliteit:

Veilig voedsel is van levensbelang en daarom vinden wij dat voedselveiligheid innovatiever, leuker en vooral gemakkelijker moet. Dat doen we met producten en diensten die helder zijn. De borging van uw HACCP-proces wordt een feit. Dat is de zekerheid van HACCP-Oplossing. HACCP-Oplossing is uw partner voor het uitvoeren van transparante HACCP-audits, inspirerende digitale opleidingen en vakkundige adviezen. Zo borgen we samen de voedselveiligheid in uw organisatie. Alles onder 1 dak, we verzorgen de TOTAAL OPLOSSING.

Hygiëne-audit voor de Hygiënecode voor alle bedrijven die voedsel verwerken en/of verkopen:                       

De adviseurs van HACCP Oplossing BV hebben bijvoorbeeld geadviseerd in de digitale oplossing voor slagerijen en poeliers. Wij helpen ook uw bedrijf graag om (aantoonbaar) te voldoen aan de hygiënecode. Bijvoorbeeld met een regelmatige hygiëne-audit. Daarmee laat u uw bedrijf toetsen aan de hygiënecode. 

Met de uitkomsten kunt u de processen binnen uw bedrijf continu blijven verbeteren voor de beste kwaliteit. De hygiëne-audit levert u een certificaat óf een keurmerk op – net wat u kiest – bij een score boven de 80%. Met het certificaat levert u onafhankelijk bewijs aan uw afnemer; met het keurmerk heeft u daar bovenop ook verminderd toezicht van de NVWA.

Ook deze audit wordt compleet digitaal vastgelegd in hygiënecode online. Zodat ook uw medewerkers direct kunnen zien wat er nog niet goed gaat. Daarnaast geeft u via de interactieve actielijst in ons dashboard aan hoe u eventuele verbeterpunten heeft aangepakt. Ze kunnen dus de verbeteringen digitaal vastleggen (foto's) in het rapport en zo aantonen dat het is opgelost. Dat allemaal simpel digitaal. Uniek in Nederland en België. 

Met onze audits krijgt u de zekerheid dat u voldoet aan alle eisen die voedselveiligheidsprogramma’s stellen aan uw bedrijf of organisatie. Onze ervaren adviseurs toetsen of uw procesbeheerssysteem nog optimaal functioneert. Als er verbetermogelijkheden zijn vastgesteld, gaan zij samen met uw medewerkers aan de slag om tot een optimaal resultaat te komen. Dit gebeurt op basis van een op maat gesneden actieplan.

Wilt u meer info? klik hier en mail ons uw vragen.

Wilt u echt ontzorgt worden met alle vragen over hygiëne, HACCP, allergenen, etikettering van ingrediënten tot voedingswaarde klik dan op het logo van Cleanway  

HACCP Oplossing :

  • Hygiëne advies
  • HACCP Handboeken / Hygiëne plan schrijven.
  • Opleidingen
  • Starters advies 
  • Hardware: printers, beeldschermen en tablets.

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Totaal oplossing voor al uw vragen over Hygiëne, opleidingen, handboeken en registratie App:

HACCP Oplossing B.V. is een jong bedrijf dat zich richt op het totaal ontzorgen van ondernemers op het gebied van Hygiëne vragen. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn werken wij samen met speciaal geselecteerde partners. Dit zijn uitsluitend partners die in de afgelopen jaren bewezen hebben van echt toegevoegde waarde te zijn en onze klanten een perfect product of dienst hebben geleverd. Samen met deze partners verzorgen wij een totaalpakket.

We helpen startende ondernemers en franchisegevers met het opzetten van bijvoorbeeld handboeken en hygiëneadvies, dit is een totaal oplossing voor de complete voedselveiligheid binnen het bedrijf. Door juist vanaf het begin serieus met Hygiëne om te gaan, helpt het in de toekomst.

Ook het systeem Hygiënecode Online is een onderdeel van het totaal pakket. En wordt meteen door onze food professionals helemaal op maat gemaakt.

Digitaliseren HACCP-formulieren

Wij helpen u met alle uw HACCP-formulieren te digitaliseren en zo een systeem te maken dat helemaal aansluit op uw werkzaamheden. Doordat wij werken met alle kennis uit de praktijk is dit systeem ook interessant voor starter en francisegevers die op deze manier duidelijk een overzicht hebben van wat er moet gebeuren voor hun HACCP.  
Informeer gerust voor een vrijblijvende afspraak! 

De NVWA is geweest en je valt onder verscherpt toezicht. Wat nu?

Vanaf 2 maart 2021 is het nieuwe traject Verscherpt Toezicht van de NVWA ingegaan. Er zijn 2 routes, kort of lang, waaruit een bedrijf kan kiezen als deze onder verscherpt komt te staan. De grootste verandering ten opzichte van de oude werkwijze is dat de private controle- en adviesbureaus eerder in het traject de ondernemer kunnen ondersteunen bij het oplossen van overtredingen op gebied van voedselveiligheid. Hiermee wordt in veel gevallen stillegging van het bedrijf voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen! Want niet alleen de negatieve inspectieresultaten staan openbaar op de website van de NVWA, ook wanneer je alles op orde hebt zal dit vermeld worden.

nvwa en hygienecode onlineAdvies en hulp:

Worden bij jou in de zaak door de NVWA toch overtredingen geconstateerd, dan is het zaak dat je snel in actie komt. U kunt uiteraard voor eerstelijnsadvies terecht bij HACCP oplossing. Vaak blijkt professionele hulp noodzakelijk. Zij helpen jou om alles zo snel mogelijk weer op orde te krijgen voor de herinspectie van de NVWA. HACCP-oplossing helpt alle bedrijven die voedsel verwerken en of verkopen. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn ze in staat om bedrijven snel en succesvol te begeleiden. 

Dus STAP 1 bel 0767002347

 

 

 

 

 

Wij als leerbedrijf haccp oplossingHACCP Oplossing B.V. zijn ook een erkend leerbedrijf.

Dit omdat we de jongeren kennis willen laten maken met de mooie verschillende branche in de food wereld.

Dus weet u iemand die een stage plaats zoekt?

Laat ze dan contact opnemen.

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Edwin: " door de combinatie van advies en oplossing leveren ze totaalpakket, erg blij mee"

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.