Waarom digitaal HACCP-registratie met Hygiënecode Online:

Beste ijsbereiders,

Als ijsbereider bent u verplicht om een voedselveiligheidssysteem te hanteren op basis van de HACCP-systematiek. We begrijpen dat het bij velen van u wel eens gebeurt dat de HACCP-formulieren vergeten worden of zelfs zoekraken. Soms ontbreekt ook de juiste thermometer voor alle metingen.

U herkent vast het scenario waarbij papieren aan de koelkast of muur hangen, maar waarbij het invullen wordt vergeten. Deze uitdagingen kunnen leiden tot zorgen bij de inspectie van de NVWA. De NVWA controleert de beschikbaarheid en naleving van uw HACCP-systeem, en de resultaten worden steeds meer openbaar gemaakt. Het is begrijpelijk dat bij het zien van een NVWA-inspecteur u denkt: "Oei, waar liggen alle documenten en zijn ze volledig ingevuld?"

Maar we hebben goed nieuws voor u. Het kan allemaal eenvoudiger met Hygiënecode Online. Alle registratieverplichtingen zijn verwerkt in ons basispakket, specifiek gericht op de hygiënecode voor ijs en zuivel. Met onze app wordt het bijhouden van uw HACCP-registratie een stuk gemakkelijker.

Herkent u de behoefte aan eenvoud en gemak? Dan is het antwoord: JAZEKER! Vraag vandaag nog uw proefaccount aan en begin met Hygiënecode Online. Het is de sleutel tot een soepel en efficiënt beheer van uw HACCP-registratie.

Met vriendelijke groet,

Team Hygiënecode Online

 

HACCP-software voor de ijsbereiders:

Een Online registratie App zoals Hygiënecode Online maakt het administratieve werk voor Horeca en andere bedrijven een stuk eenvoudiger. Het werken volgens de HACCP-regels is sinds 1995 wettelijk verplicht voor alle bedrijven die te maken hebben met het bereiden van eet- en drinkwaren. Dit geldt dus niet alleen voor bakkerijen, slachterijen maar ook voor bedrijven in de kaasmakerij of ijsbereiders.  Ons bedrijf heeft een online instrument op de markt gebracht die u in staat stelt om alles te registeren zoals is vereist.

HACCP Online Hygiënecode systeem vanaf iedere werkplek

Voor de ondernemer is het vaak een lastige taak om te werken volgens de voor hun geldende HACCP-hygiënecode. Met onze online HACCP-software wordt het registeren, bijhouden en handhaven van deze regels een stuk eenvoudiger. Hierdoor kunt u de focus leggen op uw kernactiviteiten en wordt uw administratie een neventaak. Wij bieden u hét instrument dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering met handige HACCP-software voor kaas makerij en ijsbereiders. Toepasbaar op uw iOS, Windows tablet, Android of Smartphone. Werken met dit systeem biedt het grootste gemak, want u hoeft niet altijd op kantoor te zijn. Hiermee kunt u werken vanaf iedere plek! Hygiënecode online geeft u snel en duidelijk een overzicht welke kritische punten uw aandacht verdienen. De standaardmodules voldoen aan de richtlijnen die de Europese wetgeving stelt. Daarnaast kunt u dit systeem uitbreiden met tools die zijn toespitst op uw branche. Bedrijfs- en productieprocessen in en voor de ijsbereiders zijn nu eenmaal weer anders dan voor poeliers of bakkerij.

Online module met handboek voor de ijsbereiders

Daarnaast heeft ons systeem een handboek die de HACCP regels bevat die van toepassing zijn op uw bedrijf (branche). Het geeft u een duidelijk overzicht van de regels waar u zich aan dient te houden als ijsbereiders. Geen risico nemen betekent dat u zorgeloos uw bedrijf kunt leiden.

Vernieuwing betekent bij ons verbetering. Net als u, proberen wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen. Daarom willen wij graag onze allernieuwste module bij u onder de aandacht brengen: de module allergenen. Hiermee bieden wij bedrijven als uw bedrijf een simpele oplossing voor allergenen registratie. Nu de NVWA weer strenger toezicht houd op Allergenen.  Je heb ook de mogelijkheid om allergenen stickers te printen. Zelfs een deurstickers met de melding dat er allergenen kennis aanwezig is. Een klant kijkt toch altijd waar hij/zij het beste terecht kan voor goede en betrouwbare producten.

Bent u geïnteresseerd?

Dan kunt u een proefaccount aanvragen hierin ziet u duidelijk hoe onze HACCP-software werkt en kunt u zien wat het inhoud. Het hele systeem kan op maat worden geleverd, zodat het gebruiksgemak optimaal is. Hebt u vragen, stuurt u ons dan even een e-mail. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak. 076-7002347.

In het basispakket voor IJsbereiders en Kaasmakers zitten de volgende modules:

 • Temperatuurmetingen
 • Schoonmaak rooster
 • Werktaken
 • Ontvangst goederen
 • Kerntemperaturen
 • Bereiden terug koelen
 • Periodieke hygiënecontrole
 • Pasteurisatie 
 • Audit formulier

Uitbreiding modules:

 • Allergenen
 • coderen / bewaar labels
 • temperatuurbewaking
 • receptenmap
 • urenregistratie en personeelsplanning
 • hygiëne inspectie
 • Plaagdier beheer
 • productielijsten

Abonnement is ook per seizoen af te nemen natuurlijk.

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Wat kunt u doen met deze oplossing:

 • Simpel je verplichte registratie van al je HACCP-formulieren uit de hygiënecode of uit je eigen handboek voedselveiligheid. (NVWA goedgekeurd)
 • Allergenen informatie overzichtelijk opslaan . (eventueel met koppeling Growser)
 • Direct in het systeem printen van bewaar labels. (tot zelfs etiketten )
 • Het systeem laat elke dag zien via het stoplicht methode wat je taken en metingen zijn. (vergeten registratie? dan in je mail een overzicht van de vergeten registratie van die dag)

 

 • Zelf je HACCP-registratie menu samenstellen. (stel uit alle beschikbare modules je eigen registratie systeem samen)
 • Hygiënecode online vertaald alle hygiënecodes die bekend zijn bij de NVWA tot een werkbaar systeem.
 • Hygiënecode Online is ontwikkeld door personen uit de praktijk en niet achter het bureau!

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Rene: "Dit is nu echt Hygiëne 2.0 " ben er blij mee!!” 

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.