Temperatuur controle van opslag grondstoffen:

De controle van koelingen en diepvriezers is een tijdrovende taak en wordt daarom ook vaak vergeten. Iets wat we dagelijks tegenkomen zijn de lijsten die aan de koeling hangen niet zijn ingevuld. Op deze manier is er uiteindelijk geen controle op het temperatuur verloop. Met de app van Hygiënecode Online wordt het registreren van deze temperaturen gemakkelijker. U krijgt bovendien een herinnering wanneer dit dient te gebeuren, zodat u het niet kunt vergeten, U kunt ook kiezen voor een 24/7 oplossing, dit is dan de temperatuur bewaking.

Temperatuur bewaking onderweg:

Houd eenvoudig toezicht op je waardevolle zending. Temperatuur logger van HACCP oplossing is speciaal ontwikkeld voor het bewaken van temperatuurgevoelige producten in de gehele koudeketen. De temperatuurlogger is simpel in gebruik en 24/7 af te lezen in de App. Digitale sensoren meten de temperatuur met een hoge nauwkeurigheid. De metingen worden tijdens transport direct naar Hygiënecode Online registratie App gestuurd. Je logt eenvoudig. Wanneer de geprogrammeerde alarmgrenzen overschreden worden, krijg je hier nog tijdens de rit een melding van. Je kunt live via de App de actuele temperaturen zien . 

Het gebruik van de datalogger is zeer eenvoudig.  Je sluit de Gateway aan op je sigaretten aanstekker en hangt de logger in de ruimte die gecontroleerd moet worden. Ook al heb je meerdere stoppen per dag en gaat de stroom er even vanaf, dan blijft de gateway het nog doen. Voor een euro per dag heb je alles voorelkaar als het gaat op temperatuur bewaking voor onderweg.

                                                                                                                                                     

Temperatuur bewaking direct in uw HACCP-registratie oplossing:

Met de gebruiksvriendelijke registratie- en bewakingssystemen heeft u 24/7 real-time controle op de CCP’s van o.a. werk- en opslagruimtes, koel- en vriescellen, toonbanken, vitrines, ovens en warmhoudkasten, bakwanden en uw bestel- of vrachtwagen. 

Het komt nog vaak voor dat het monitoren handmatig uitgevoerd wordt. Dit kost erg veel tijd en de kans is aanwezig dat het monitoren aan uw aandacht ontsnapt. Om volledig inzicht te krijgen in uw koelketen en de veiligheid van uw producten te kunnen waarborgen adviseren wij het proces gemakkelijker, sneller en efficiënter te maken.

Automatische temperatuur registratie en bewaking.

Wij bieden draadloze temperatuurregistratie en bewakingssystemen aan waarmee u onder andere meer controle heeft op de temperatuur en de luchtvochtigheid.

Uniek is dat het direct het dashbord heeft in uw HACCP registratie.

                                                                                                                                                                          

U kunt vertrouwen op onze oplossing, ondersteuning en expertise omtrent temperatuurbewaking en HACCP. Wij helpen u met het implementeren van de beste oplossing in uw organisatie. Wij hoeven u niet te vertellen hoe ontzettend belangrijk voedsel controle en -veiligheid zijn. Of als er een koeling uitvalt en de inhoud moet vernietigen, en welke omzet u mist. 

Als u in uw supermarkt, restaurant, tankstation, bakkerij, productiebedrijf of slagerij, zeker wil weten dat jouw producten op de juiste temperatuur worden bewaard, dan is onze temperatuurbewaking voor jou een must. Hiermee kun je realtime al je koelingen monitoren en de temperatuurdata registreren. Zo kun je met vertrouwen je producten uitleveren en is een inspectie gereduceerd tot slechts een formaliteit. Niet alleen zorgt dit voor minder stress bij jou, je krijgt ook meer grip op de kwaliteit van je producten en dat is weer goed voor je klanten. Onze HACCP-oplossingen worden al jaren gebruikt door: slagers, bakkers, supermarkten, restaurant, producenten, tankstations en logistiek dienstverleners. Voor ons maakt het niet uit hoe groot of klein jouw bedrijf is. Wil jij op een eenvoudige manier de kwaliteit van je producten aan kunnen tonen aan klanten en consumenten? Dan helpen wij u graag.


               

Onze App:

Uniek is dat het direct zit in de HACCP-registratie App hygiënecode online. Zo heeft u alles in 1 systeem en altijd alles up to date. Met deze temperatuur app is het mogelijk om je papieren voedselveiligheid (HACCP) lijsten volledig te digitaliseren. Bij afwijkingen kun je snel kiezen uit de instelbare corrigerende maatregelen. Nooit meer een meting missen, nooit meer verloren data. Alle metingen worden uitgevoerd met de Hygiënecode Online sensoren en deze metingen worden bovendien direct opgeslagen in de cloud. (Ons datacentrum wordt beheerd door een gecertificeerde en gekwalificeerde partner. Zij voldoen aan alle belangrijke eisen omtrent dataopslag en security.) Hierdoor kan je dus altijd op een later moment de metingen bekijken. Op het moment dat er metingen afwijken, krijg je hier direct inzicht in. De hygiënecode online app stuurt je automatisch in de richting van de juiste oplossing. Zo kan zelfs onervaren personeel eenvoudig HACCP-metingen uitvoeren. Onze apps zijn ontwikkeld voor iedereen die eenvoudig en digitaal volledig wil voldoen aan voedselveiligheid. We hebben ervoor gezorgd dat de uitvoering van de metingen leuk is. Iedere temperatuur app is bedacht om naadloos aan te sluiten bij de interne processen van jouw bedrijf. Zo kun je met een gerust hart alle HACCP-controles overlaten aan je personeel.  

Kalibratie:

De kalibratie van een sensor is het vaststellen van de afwijking op een manier die herleidbaar is volgens een goedgekeurde methodiek. Je voert kalibratie uit om antwoord te krijgen op de vraag of de sensor nog aan de specificaties voldoet. Gelukkig zijn de temperatuursensoren van Hygiënecode Online gekalibreerd. Wij kalibreren de sensoren digitaal door ze te vergelijken met een RvA geaccrediteerd referentsensor. Dit doen wij dan altijd op de werktemperatuur van de gebruikte sensor. Met kalibratie zorg je voor het juiste bereik waarin de sensor werkt. Het grote voordeel hiervan is dat er geen onderbreking van het verzamelen van data is en dat het certificaat van kalibratie direct in de App hygiënecode online beschikbaar voor u is.

Als jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van temperatuurgevoelige producten dan wil je graag grip hebben op de omstandigheden. Je wil ook gealarmeerd worden op een manier die het beste bij jou past. Het belangrijkste is echter dat je een oplossing implementeert die jou ondersteunt en niet extra belast. Wij snappen waar je naar op zoek bent en staan klaar om je te helpen. De uitdagingen waar jij voor staat kunnen wij eenvoudig voor u oplossen. 

Ook met PDF week overzicht  voor eventueel je certificering.

 

Wat zit er in het pakket:

  • Gateway
  • Sensoren
  • Kalibratie rapporten.
  • Beschrijving "Hoe aan te sluiten?" 
  • Alarmen ontvangen via mail of notificatie Hygiënecode online App 
  • Actuele status in de App 

 

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Eisen voor een installatie temperatuur bewaking:

De actiegrenzen en eventuele vertragingstijd is in te zien door in te loggen in het systeem Temperatuur bewaking App
of op te vragen vanaf het bedieningspaneel.

Dit is precies wat onze oplossing allemaal heeft. Dus een compleet bewaking systeem direct in je HACCP registratie App.

Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van temperatuurbewaking in de voedsel branche, initieel om een bepaald doel te bereiken, maar naar mate de inzichten toenemen, steeds meer als tool om slimmer te werken en kosten te besparen.

Temperatuurbewaking voor marktkramen:

Met onze unieke Gateway is het mogelijk om ook zonder de internet kabel de temperatuur te controleren en te bewaken. Met onze oplossing heb je alleen stroom nodig. zo kun je dus in de kraam ook onze oplossing gebruiken, of bij elke auto. Neem contact op met uw vragen over deze unieke oplossing.

temperatuur bewaking

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Marco: " dit is zo uniek, direct je betaalbare temperatuur bewaking in je HACCP registratie"

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.