Kerntemperatuurmeter van Thermapen

Een kerntemperatuurmeter geeft aan wat de exacte temperatuur is van voedsel. Hierdoor krijg je perfect gegaarde stukken vlees zoals biefstuk en rollades. Op Thermapen.nl staat een groot aanbod van diverse voedselthermometers van het merk Thermapen.

Een thermometer gebruik je door de pin in het dikste stuk vlees of voedsel te prikken. Zo weet je wat de exacte temperatuur is van je voedsel.

Waar kan ik de kerntemperatuurmeter van Thermapen voor gebruiken? 

De Thermapen staat bekend als een professionele voedselthermometer en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. De Thermapen wordt gebruikt als horeca thermometer omdat deze voldoet aan de HACCP voorschriften.

Binnen het HACCP is temperatuurbeheersing namelijk één van de belangrijkste pijlers binnen de richtlijnen. De Thermapen is daarom ook uitermate geschikt als HACCP thermometer.

Tevens waarborgt de Thermapen de kwaliteit van het voedsel. De juiste temperatuur van het vlees is zeer belangrijk voor iedere kok. Daarom is het erg belangrijk dat elke professionele keuken beschikt over één of meerdere vleesthermometers.

Ook biedt Thermapen infrarood thermometers aan. Het idee hiervan is dat je de temperatuur kunt meten zonder dat je het object aanraakt. Het werkt namelijk op basis van infrarode straling.

Als HACCP Oplossing BV zijn wij het verkoop punt voor alle profesinals in de food. Van Bakker, Slager tot supermarkt afdeling. Kijk bij ons in de shop voor de verkoop.

Temperatuurmetingen door middel van gekoppelde meetinstrumenten en continu temperatuur sensoren zorgen voor nóg betrouwbaardere data waarmee u aan de slag kunt om processen verder te optimaliseren.

Bluetooth- thermometer:

Onze nieuwe thermometer is gekoppeld met onze App, zo kunt u direct de metingen registreren in de HACCP registratie App.

Thermapen Blue  Bluetooth LE-thermometer

De Thermapen Blue draadloze voedselthermometer combineert Bluetooth- connectiviteit met de snelheid en nauwkeurigheid van de Thermapen instant-read thermometer.

 

De voordelen van de Thermapen

De Thermapen zoals de Superfast Thermapen Prefessional MK4 is de nummer één verkochte digitale vleesthermometer. Deze thermometer wordt wereldwijd gebruikt door de beste chefs. De Thermapen heeft een aantal voordelen:

  • De snelste voedselthermometer op de markt;
  • Binnen 3 seconden weet jij de werkelijke temperatuur van het object;
  • De Thermapen heeft een levensduur van 3000 uur;
  • Afwasbare behuizing en is voorzien van "biomaster" wat de groei van bacteriën tegen gaat;
  • De ergonomische rubberen afdichting minimaliseert het risico van het binnendringen van water, stof of voedsel.
  • toch klachten? meld ze hier.

Kortom, de Thermapen is de beste voedselthermometer die op de markt verkrijgbaar is. Met de Thermapen neem je de controle over de kerntemperatuur van vlees of andere producten.

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.