HACCP Cursus

 

HACCP Cursus
Behaal je diploma in een halve dag!

Leer alles over de Hygiënecode voor de Horeca en voedselveiligheid tijdens de HACCP Cursus via Hygiënecode Online in slechts één dagdeel! 

 

Voor wie is de HACCP Cursus? 

Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van horecagelegenheden en cateringbedrijven. Maar ook voor personeel en vrijwilligers van overige organisaties waar met levensmiddelen, eet- en drinkwaren wordt gewerkt. Zoals medewerkers bij sportkantines, verenigingen, scholen of culturele- en gemeenschapscentra. 

HACCP cursus, waarom?

HACCP hygiënecode is een persoonlijk certificeringmethode om de veiligheid en hygiëne te waarborgen onder het personeel. Van bedrijven wordt geëist dat er volgens de regels van de Hygiënecode wordt gewerkt. Kies voor onze online HACCP hygiënecode opleiding met online eindtoets. Snel én gemakkelijk.

De training wordt online aangeboden als E-learning met de volgende onderwerpen:
• Voedselveilig werken
• Onveilige voedingsmiddelen
• Micro-organismen
• Allergenen
• HACCP
• Persoonlijke hygiëne
• Bedrijfshygiëne

 

 

 

Voortgang, examen en HACCP certificering

Iedere les bevat een aantal toetsvragen. Zo weet de cursist of deze tijdens het doorlopen van de les direct of hij/zij de lesstof kent. Na iedere vraag volgt een uitgebreide uitleg over het juiste antwoord. De cursist sluit de cursus HACCP af met een examen. Het HACCP examen maakt de cursist ook via internet. Als de cursist geslaagd is ontvangt deze het HACCP certificaat. 

Cursusduur

De cursist heeft 1 maand toegang tot de cursus. Een cursist doet gemiddeld 3 tot 4 uur over de cursus. De cursist kan de theorie in eigen tempo stap voor stap doornemen. De cursist ziet in één oogopslag welke hoofdstukken hij/zij al bestudeerd heeft en welke nog gedaan moeten worden.

Prijzen

De kosten voor de online cursus HACCP bedragen € 54,- (excl. BTW). Het (her)examen en het HACCP certificaat zijn bij de prijs inbegrepen. Direct nadat een cursist is geslaagd staat zijn certificaat online en is het beschikbaar.

Je kunt je via aanmelden als je het HACCP certificaat wilt halen. Na je aanmelding ontvang je een factuur. Als die betaald is ontvang je een mail om aan de HACCP training te kunnen beginnen.


Deze HACCP opleiding is er ook in de talen:

Pools: ten trening haccp jest równie dost pny w j zyku polskim. 
Engels: This HACCP training is also available in Englisch

Kortom...

Wil je snel en praktisch leren hoe je producten voedselveilig kunt bereiden en de NVWA een stap voor zijn bij controle? Schrijf je dan in voor onze erkende HACCP Cursus!