HACCP HorecaHACCP Horeca registratie app

Een Online registratie App zoals Hygiënecode Online maakt het administratieve werk voor Horeca en andere bedrijven een stuk eenvoudiger. Het werken volgens de HACCP-regels is sinds 1995 wettelijk verplicht voor alle bedrijven die te maken hebben met het bereiden van eet- en drinkwaren. Dit geldt dus niet alleen voor bakkerijen, slachterijen maar ook voor bedrijven in de horeca. We denken dan aan onder meer registratie software voor lunchrooms, catering enz. Ons bedrijf heeft een online instrument op de markt gebracht die u in staat stelt om alles te registeren zoals is vereist.
 

HACCP online hygiënecode voor de horeca 

Voor de ondernemer is het vaak een lastige taak om te werken volgens de voor hun geldende HACCP hygiënecode. Met onze online HACCP software wordt het registeren, bijhouden en handhaven van deze regels een stuk eenvoudiger. Hierdoor kunt u de focus leggen op uw kernactiviteiten en wordt uw administratie een neventaak. Wij bieden u hét instrument dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering met handige HACCP software voor horeca, bakkerijen én slagerijen. Toepasbaar op uw iOS, Windows tablet, Android of Smartphone. Werken met dit systeem biedt het grootste gemak, want u hoeft niet altijd op kantoor te zijn. Hiermee kunt u werken vanaf iedere plek!

Altijd up to date HACCP horeca app

Tijdens de coronacrisis zijn de regels voor de horeca regelmatig veranderd. De grootte van de groepen is steeds anders en het is verplicht om te reserveren. Regels zijn altijd aan verandering onderhevig. Ons systeem is altijd up to date en beschikt over een registratie systeem geheel op maat.

Hygiënecode online geeft u snel en duidelijk een overzicht welke kritische punten uw aandacht verdienen. De standaardmodules voldoen aan de richtlijnen die de Europese wetgeving stelt. Daarnaast kunt u dit systeem uitbreiden met tools die zijn toespitst op uw branche. Bedrijfs- en productieprocessen in en voor de horeca zijn nu eenmaal weer anders dan voor poeliers of bakkerij.