HACCP Online

 

 

HACCP Online - Digitaliseren en automatiseren van je bedrijf begint hier:

Er is genoeg te vertellen over onze HACCP - oplossing. En dat kunt u allemaal lezen op de vele pagina's. Of vraag een proefaccount aan en zie wat het nu inhoud het digitaal registreren van je HACCP formulieren en het printen van bewaar of codeer labels. Of ook je uren registratie en je personeelsplanning te registreren. 

Nieuw: 24/7 controle van de temperaturen in uw koelingen en/of vriezers. meer info klik hier.

Of heeft u vragen? En zoekt U naar antwoorden. Bel dan gewoon even naar 076-7002347. Of wilt een online demo op je eigen pc, zodat alle medewerkers gelijk mee kunnen kijken. Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag! Maak GRATIS een proefaccount aan en ontdek hoe eenvoudig onze software is.

Bekijk hier onze artikelen in onze online HACCP shop

" De registratie app wordt continu doorontwikkeld. Wij luisteren graag naar jullie wensen en voorkeuren!"

 

 


Hygiënecode Online met het juiste advies:

Hygiënecode online is niet alleen het systeem! Door duidelijk advies en digitaal werken behaalt u de beste resultaat in uw kostenbesparing. En verbeterd uw kwaliteit! Hygiëne is toch een onderdeel van uw kwaliteit?

Geaccepteerd kwaliteitssysteem:

Juist nu tijd vrij maken voor je papieren rompslomp te digitaliseren! Geeft straks zoveel plezier in het verwerken van je verplichte HACCP formulieren. En wij gaan pas het abonnement starten als u er mee gaat werken en weer open gaat. meer info mail ons nu. 

Het abonnement start pas als je er mee gaat werken of je zaak weer open gaat. Ontvang daarbij het Blauwe Hygiënecode raamsticker om te laten zien dat gasten bij jou zaak veilig eten en drinken.