HACCP oplossing voorbeeld:

Ongedierte bewaking

Doeltreffende ongediertepreventie voor uw bedrijf. Wat staat er nu in de hygiënecode over ongedierte:

" Ongedierte vormt een risico voor de veligheid van de producten, omdat ongedierte vaak ziekmakende bacteriën of infectieziekten met zich meeneemt.

Wat bent u verplicht: Belangrijk is dat iedereen binnen het bedrijf goed op let, op mogelijk ongedierte en dit meldt". 

Daarom is er nu in ons HACCP registratie App de mogelijkheid om 24/7 te controleren en te bewaken op ongedierten van muizen en ratten. Neem een kijkje in onze shop voor meer info over deze oplossing. 

Wanneer je last hebt van ongedierte, zoals muizen en ratten, wil je maar één ding: er zo snel mogelijk vanaf zijn. En daarnaast dat dit op een gemakkelijke, hygiënische en milieuvriendelijke manier gebeurt. Gelukkig is er nu een innovatieve, intelligente en duurzame oplossing voor dit probleem: de vallen van HACCP oplossing! Via digitale monitoring heeft u een systeem dat niet alleen tijd, geld en arbeid bespaart, maar u bovendien 24/7 online en real time informatie geeft. Dit is dan 1 van onze oplossingen. Heeft u nu de vraag zou dit ook mogelijk zijn? Vraag het ons en dan kijken we samen wat er mogelijk is. of bel ons 076-7002347.

Voedselveiligheid & HACCP: HACCP-OPLOSSING

HACCP-Oplossing heeft meer dan 10 jaar ervaring bij bedrijven die veilig voedsel belangrijk vinden. Van horeca tot bedrijfscatering, van retail tot zorg. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft daarnaast haar vertrouwen uitgesproken in ons zelfcontrolesysteem. U bent verzekerd van gespecialiseerde en professionele dienstverlening!

Link naar HACCP Registratie App

Voedselveiligheid en Kwaliteit:

Veilig voedsel is van levensbelang en daarom vinden wij dat voedselveiligheid innovatiever, leuker en voraal gemakkelijker moet. Dat doen we met producten en diensten die helder zijn. De borging van uw HACCP proces wordt een feit. Dat is de zekerheid van HACCP-Oplossing. HACCP-Oplossing is uw partner voor het uitvoeren van transparante HACCP audits, inspirerende digitale opleidingen en vakkundige adviezen. Zo borgen we samen de voedselveiligheid in uw organisatie. Alles onder 1 dak, we verzorgen de TOTAAL OPLOSSING.

 

HACCP Oplossing :

  • Hygiëne advies
  • HACCP Handboeken / Hygiëne plan schrijven.
  • Opleidingen
  • Starters advies 
  • Hardware: printers, beeldschermen en tablets.

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Totaal oplossing voor al uw vragen over Hygiëne, opleidingen, handboeken en registratie App:

HACCP Oplossing B.V. is een jong bedrijf dat zich richt op het totaal ontzorgen van ondernemers op het gebied van Hygiëne vragen. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn werken wij samen met speciaal geselecteerde partners. Dit zijn uitsluitend partners die in de afgelopen jaren bewezen hebben van echt toegevoegde waarde te zijn en onze klanten een perfect product of dienst hebben geleverd. Samen met deze partners verzorgen wij een totaal pakket.

We helpen startende ondernemers en franchisegevers met het opzetten van bijvoorbeeld handboeken en hygiëneadvies, dit is een totaal oplossing voor de complete voedselveiligheid binnen het bedrijf. Door juist vanaf het begin serieus met Hygiëne om te gaan, helpt het in de toekomst.

Ook het systeem Hygiënecode Online is een onderdeel van het totaal pakket. En wordt meteen door onze food professionals helemaal op maat gemaakt.

Digitaliseren HACCP formulieren

Wij helpen u met alle uw HACCP-formulieren te digitaliseren en zo een systeem te maken dat helemaal aansluit op uw werkzaamheden. Doordat wij werken met alle kennis uit de praktijk is dit systeem ook interessant voor starter en francisegevers die op deze manier duidelijk een overzicht hebben van wat er moet gebeuren voor hun HACCP.  
Informeer gerust voor een vrijblijvende afspraak! 

 

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Edwin: " door de combinatie van advies en oplossing leveren ze totaal pakket, erg blij mee"

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.