Waarom digitaal HACCP-registratie met Hygiënecode Online:

Elke ondernemer is verplicht om een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-systematiek bij te houden. Toch gebeurt het bij vele ondernemers dat de HACCP-formulieren vergeten worden of zelfs dat er HACCP-formulieren verdwijnen. Of ze hebben niet de juiste thermometer om alle metingen te doen.

Zo herkent u ook vast wel dat er vaak papieren aan de koelkast of muur hangen. Die dan ook daar vaak vergeten worden!

En dan heb je natuurlijk ook nog de controles van de NVWA.

De NVWA controleert bij bedrijven onder andere de beschikbaarheid en naleving van een HACCP-systeem. De resultaten van deze bezoeken worden steeds meer openbaar gemaakt. Herkenbaar als ondernemer, bij het binnen komen van de inspecteur van de NVWA denken “oei, waar ligt alles ook weer, en is alles ingevuld?”

Zijn dit allemaal van die herkenbaren voorbeelden? Van het bijhouden van uw HACCP-registratie op de HACCP formulieren! En als je dan denkt; “kan dit nu niet simpeler” is het antwoord simpel! Vraag vandaag je proefaccount aan, start met Hygiënecode Online.

Hygiënecode software voor de AGF Detailhandel

Als groente- en fruitspecialist heeft u te maken met een winkel of marktkraam waar klanten over de vloer komen die de producten eten die jij geleverd en/of bereid hebt. Daarom zijn er regels waarmee je rekening moet houden. Onze online registratie App maakt het administratieve werk voor uw AGF winkel en andere bedrijven een stuk eenvoudiger. Ons bedrijf heeft een online instrument op de markt gebracht die u in staat stelt om alles te registeren zoals is vereist.

HACCP Online Hygiënecode systeem vanaf iedere werkplek

Voor de ondernemer is het vaak een lastige taak om te werken volgens de voor hun geldende HACCP hygiënecode. Met onze online HACCP software wordt het registeren, bijhouden en handhaven van deze regels een stuk eenvoudiger. Hierdoor kunt u de focus leggen op uw kernactiviteiten en wordt uw administratie een neventaak. Wij bieden u hét instrument dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering met handige HACCP software voor horeca, bakkerijen én slagerijen. Toepasbaar op uw iOS, Windows tablet, Android of Smartphone. Werken met dit systeem biedt het grootste gemak, want u hoeft niet altijd op kantoor te zijn. Hiermee kunt u werken vanaf iedere plek! Hygiënecode online geeft u snel en duidelijk een overzicht welke kritische punten uw aandacht verdienen. De standaardmodules voldoen aan de richtlijnen die de Europese wetgeving stelt. Daarnaast kunt u dit systeem uitbreiden met tools die zijn toespitst op uw branche. Bedrijfs- en productieprocessen in en voor de horeca zijn nu eenmaal weer anders dan voor poeliers of bakkerij.

Online module voor richtlijnen Hygiënecode AGF 

Bij het verkopen, verpakken, bewaren, bewerken en bereiden van AGF producten is het een vereiste te voldoen aan de AGF Hygiënecode. De software voor de AGF detailhandel is bedoeld voor groente- en fruitspeciaalzaken, inclusief bedrijven in de ambulante handel (bijvoorbeeld marktkramen), die bewerkte of onbewerkte groenten en fruit verkopen.

In onze software zijn de richtlijnen opgenomen over inrichting, productie, verkoop en een juiste manier van werken. Deze richtlijnen hebben als doel een optimale hygiëne te bereiken bij de bewerking, opslag en verkoop van de producten en daarmee risico’s in de voedselveiligheid zoveel mogelijk uit te sluiten. Wanneer u werkt volgens de juiste verplichte hygiënecode, weet u zeker dat de producten voldoen aan de wetgeving omtrent voedselveiligheid en is bij een controle van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit goedkeuring gegarandeerd.

Bent u geïnteresseerd?

Dan kunt u een proefaccount aanvragen hierin ziet u duidelijk hoe onze HACCP software voor de AGF Detailhandel werkt en kunt u zien wat het inhoud. Het hele systeem kan op maat worden geleverd, zodat het gebruiksgemak optimaal is. Hebt u vragen, stuurt u ons dan even een e-mail. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak. 076-7002347.

In het basispakket voor AGF Detailhandel zitten de volgende modules:

 • Temperatuurmetingen
 • Schoonmaak rooster
 • Werktaken
 • Ontvangst goederen
 • Kerntemperaturen
 • Bereiden terug koelen
 • Periodieke hygiënecontrole
 • Productieregistratie
 • Interne audit

Extra modules:

 • Urenregistratie / personeelsplanning
 • Coderen (labels, etiketten en bezorglabels)
 • Temperatuur bewaking
 • Allergenen kaart
 • Ongedierte bestrijding

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

Wat kunt u doen met deze oplossing:

 • Simpel je verplichte registratie van al je HACCP-formulieren uit de hygiënecode of uit je eigen handboek voedselveiligheid. (NVWA goedgekeurd)
 • Allergenen informatie overzichtelijk opslaan . ( eventueel met koppeling uit AMS of Growser)
 • Direct in het systeem printen van bewaar labels. ( tot zelfs etiketten )
 • Het systeem laat elke dag zien via het stoplicht methode wat je taken en metingen zijn. (vergeten registratie? dan in je mail een overzicht van de vergeten registratie van die dag)

 

 • Zelf je HACCP-registratie menu samenstellen. (stel uit alle beschikbare modules je eigen registratie systeem samen)
 • Hygiënecode online vertaald alle hygiënecodes die bekent zijn bij de NVWA tot een werkbaar systeem.
 • Hygiënecode Online is ontwikkeld door personen uit de praktijk en niet achter het bureau!

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

Jos: "Genoeg systemen gezien... maar dit is gewoon "wat moet dat moet" en het geld meer dan waard”

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.