De complete App voor op de fabrieksvloer:

Hygiënecode Online is niet alleen de HACCP-registratie App. Maar er kan nog zoveel meer in deze oplossing. Gebuiksvriendelijk omdat het de juiste informatie toon voor elk proces op uw werkplaats. Hiermee helpen wij elk bedrijf dat het werken op papier een rompslomp vinden en de stap naar digitaal werken wil zetten.

Ons systeem is een mobiele oplossing dat gericht is op continu verbeteren in elke productie omgeving. Doordat het systeem duidelijk aangeeft hoe,wat en wanneer iets moet gebeuren in de produckte is er voor iedereen meer duidelijkheid en kans op minder fouten. Het zijn checklijsten, werkinstructies, schoonmaakplannen, onderhoud tot veiligheid binnen elke afdeling in uw bedrijf. 

Daarnaast is er nog voor het voedselveiligheids team een complete audit module voor elke afdeling. dit maakt het verhaal compleet en compleet digitaal. Zodat de juiste disciplines binnen de productieomgeving voldoet aan uw standaard. Dit geld voor: Operators, Teamleiders, Productiemanagers, QSHE managers, Lean managers en Monteurs.Operators, Teamleiders, Productiemanagers, QSHE managers, Lean managers en Monteurs.

 

 

Vervang papieren formulieren in uw werkomgeving:

Door digitaal te gaan werken creëert u niet alleen een voedselveiliger omgeving, maar verplicht u ook de werkzaaamheden van de operators op de werkvloer. En heeft u realtime controle.

U wilt uw klanten producten van topkwaliteit kunnen garanderen. Daarom is het belangrijk dat u continu de basisconditie van uw productie-omgeving handhaaft. Met onze app creëert u visuele en digitale kerntaken en checklists voor kwaliteitsinspecties op kritische plekken. Zo borgt u de kwaliteit van uw product en kunt u dit ook aan uw klanten laten zien. Eerstelijns onderhoud aan de lijn is van belang om te voorkomen dat storingen en korte stops optreden, waardoor productietijd verloren gaat. Dat gaat ten koste van het resultaat. Wij zorgen dat trotse operators de eigenaar zijn van hun machines en zelf eerstelijns onderhoud kunnen uitvoeren met behulp van onze app. Dit verkleint de downtime en vergroot de efficiëntie: een win-winsituatie. Standaardiseer de werkzaamheden van de operator. Voer een opstart, een productwissel, een veiligheidsprocedure altijd op dezelfde manier uit. De operator gebruikt een visuele digitale checklist om te borgen dat het juiste gebeurt. Vergroot de kennis en vaardigheden van operators door altijd en direct werkinstructies bij de hand te hebben. Dat scheelt veel kostbare tijd en vergroot de betrokkenheid van nieuwe medewerkers.

Dit zijn de oplossingen in Hygienecode online App:

- Bezoekers registratie

- audits

- Glasronde

- interne audits

- checklijsten & formulieren

- taken management 

- werkinstructie

- Product specificaties

- schoonmaakplannen

- temperatuur bewaking (24/7)

- ongedierte controle (24/7)

Wilt u een Demo op locatie of wilt u graag een test periode? Ontdek zelf hoe dit kan werken binnen uw bedrijf en neem contact op met ons team.

Liever een pakket aangepast aan uw persoonlijke wensen?
Klik op de knop uitbreiding modules of mail ons via info@hygiënecodeonline.nl voor de mogelijkheden.

Of direct het prijsoverzicht.

De industriestandaard voor fabrieken en werkruimtes:

Onze App helpt de operator zijn werk zo duidelijke en simpel en snel te doen.

Voordeel van onze App is ook dat het in verschillende talen te gebruiken is:

- Nederlands

- Engels

- Duits

Bekijk hier onze promo. Deze promo is opgenomen bij verschillende bedrijfstakken.
Ons HACCP systeem is dan ook overal inzetaar!

Partners die u voor gingen en het gemak ervan van digitaal werken met Hygiënecode Online:

" Het geeft zoveel meer rust in onze productie"

Van coderen, urenregistratie, Allergenen en uw complete HACCP.